Tervetuloa Veteraanipäiville 5. - 6.6.2017 Vantaalle!

Veteraanipäivät keräävät jälleen ikäihmisiä ympäri Suomen viettämään kesäisiä päiviä liikunnan, kulttuurin ja yhdessäolon merkeissä Tikkurilaan, Vantaalle. Tapahtuma keskittyy pääosin Peltolan koulun, Tikkurilan Urheilutalon ja Urheilupuiston ympäristöön. Ohjelmasta löytyy tarkemmat tapahtumapaikat merkittynä kunkin tapahtuman osalta.

Veteraanipäivät käynnistyvät maanantaina kello 11.00 avajaisilla Vantaan kaupungintalolla.
Klo 12-18 kilpaillaan petankissa Urheilupuiston hiekkakentällä ja klo 13-17 on mahdollisuus osallistua monipuoliseen liikunta- ja kulttuuritapahtumaan Peltolan koululla sekä Tikkurilan urheilupuistossa. Kulttuuripainotteista pääjuhlaa vietetään klo 18-20 urheilutalolla ja yhteinen ilta päättyy klo 21 alkaviin iltamiin Puistokulmassa.

Tiistaina 6.6. kisatoimisto avautuu jo aamukahdeksalta. Klo 9-17 eli koko päivän jatkuvat liikuntatapahtumat, joihin kuuluvat petankkikilpailun jatkuminen, harrastelentopallon ja istumalentopallon jatkuminen, opastettu kulttuurikävely, taukoliikunta ja elokuvia TUL:n ja Suomen historiasta. 

Veteraanipäivien Ohjelma  

Järjestäjät ovat tehneet majoitussopimukset Cumulus Airportin, Hotelli Tikkurilan ja Original Sokos Hotel Vantaan kanssa. Sopimushinnat löytyvät tästä linkistä.


Veteraanipäivien yhteystiedot


Kysymykset ja lisätiedot sähköpostitse osoitteeseen veteraanipaivat2017@gmail.com tai seuraavilta henkilöiltä aihealueittain:

Päävastuu tapahtumasta Jaakko Vastamäki, p. 040 511 6298, jaakko.vastamaki@koulumbus.fi

Ilmoittautumiset ja kisatoimisto Paula Kaunismäki, p. 050 453 6364, kaunipau@gmail.com

Petankki-pelit Harri Rinne, p. 050 511 5164, harri.jarkko.rinne@gmail.com

Esiintyjät ja kulttuuritapahtumat Eeva Reman, p. 050 582 4029, eevaorvokki@kolumbus.fi

Ilmoita itsesi, seurasi tai joukkueesi veteraanipäiville 30.4.2017 mennessä

Tulosta alueen kartta tästä 


Ilmoittautuminen

Tallenna lomake ensin itsellesi ja lähetä sen jälkeen täytetty lomake sähköpostiosoitteeseen veteraanipaivat2017@gmail.com. Voit myös tulostaa pdf-version ja lähettää ilmoittautumislomakkeet postitse osoitteeseen: Paula Kaunismäki, Vanha Myllyrinne 6K, 01330 VANTAA

Henkiökohtainen ilmoittautumislomake

Tulostettava henkilökohtainen ilmoittautumislomake

Ilmoita tästä seura/ryhmä

Tulostettava ilmoittautumislomake seuralle tai ryhmälle

Petankkijoukkueiden ilmoittautumislomake. Huom! Kun ilmoitat joukkueen petankikisoihin, muistathan tehdä erillisen ilmoittautumislomakkeen (ryhmä) Veteraanipäiville.

Tulostettava petankkijoukkueiden ilmoittautumislomake.

Esiintyjien ilmoittautumislomake tästä 

Tulostettava esiintyjien ilmoittautumislomake.

Tue Veteraanipäiviä ja Tee lahjoitus ja ilmoita rivi-ilmoitus käsiohjelmaan.