Edut


Tarjoamme kattavia etuja urheiluseuroille ja sen jäsenille! Jäsenseuramme ovat oikeutettuja liiton ja piiritoimistojemme asiatuntijapalveluihin sekä yhteistyökumppaneidemme tarjoamiin lukuisiin jäsenetuihin.

TUL:n jäsenedut

Asiantuntijapalvelut

Meiltä saa tukea ja apua esimerkiksi seuran hallintoon, varainhankintaan, kilpailutoimintaan, huomionosoituksiin, apuroihoihin tai viestintään liittyvissä asioissa.

 

Kilpailut

Jäsenseuramme urheilijoilla on oikeus osallistua TUL:n
mestaruus- sekä piirin- ja
aluemestaruuskilpailuihin. Lisäksi jäsenseurat voivat
anoa näiden kilpailujen
järjestämisoikeutta.

Koulutus

Järjestämme monipuolisia koulutuksia ja kursseja, kuten valmentajien ja ohjaajien sekä seurahallinon koulutusta. Lisäksi järjestämme vuosittain mielenkiintoisia tapahtumia ja seminaareja.

Viestintä ja näkyvyys

Viestimme säännöllisesti jäsenille TUL:n tapahtumista sekä liikuntasektorin ja seuratoiminnan ajankohtaisista asioista. Lisäksi nostamme jäsenseuroja esille viestintäkanavissamme, erityisesti verkkolehti Aviisissa.

Hallinto

Jäsenillä on edustusoikeus piirikokouksissa ja sitä kautta vaikutusmahdollisuus piirin toimintaan. Jäsenseuralla on oikeus saada edustajiaan piirin ja TUL:n hallintoelimiin, hallitukseen ja jaostoihin.

Edunvalvonta

Vaikutamme seuratoiminnan edistämiseen liittyvissä asioissa niin valtion, kuntien kuin muiden liikuntajärjestöjenkin suuntaan.

Kumppaneiden tarjoamat edut

 

TUL:n seuran jäsenenä olet oikeutettu Suomen Hostellijärjestön jäsenetuihin:

• 10 % alennus majoituksesta kotimaan hostelleissa. Voit tilata maksutta kotimaan hostellikortin, joka oikeuttaa jäsenten majoitusetuun.

• 5 euron alennus kansainvälisestä hostellikortista, jolla saat -10% myös ulkomailla HI-hostelleissa. Hostellikortilla valittavanasi on noin 4000 hostellia lähes 90 maassa. Osta jäsenhintainen hostellikortti tästä.

 

Sultrade

Yhteistyö Sultraden kanssa mahdollistaa laadukkaiden urheiluvaate ja -välinemerkkien hankinnan edulliseen jäsenhintaan.

Tilausjärjestelmä ja tuotenäkymään pääset tästä. Käyttäjätunnus on Tulry ja salasana 98250. Tarkemmat tilausohjeet löydät täältä.

 

Restel Logo

Restelin HotSport-kortilla tehdyt majoitus- ja ravintolaostot kerryttävät seuroille HotSport-bonusta.

HotSport urheiluseuroille on ilmainen kanta-asiakaskortti, jonka omistaja kerryttää tuplabonukset kaikista bonus-ostoista. Tuplabonus mahdollistaa bonusedun sekä kortin omistajalle että hänen valitsemalleen urheiluseuralle.

 


Viking Line tarjoaa seuroille ja urheiluryhmille edullisia merimatkoja.

 

Lisätietoa

Jukka Nieminen
toiminnanjohtaja, seurapalvelut
045 7730 2122
jukka.nieminen(at)tul.fi