Edut


Tarjoamme kattavia etuja urheiluseuroille ja sen jäsenille! Jäsenseuramme ovat oikeutettuja liiton ja piiritoimistojemme asiantuntijapalveluihin sekä yhteistyökumppaneidemme tarjoamiin lukuisiin jäsenetuihin.

TUL:n jäsenedut

Asiantuntijapalvelut

Meiltä saa tukea ja apua esimerkiksi seuran hallintoon, varainhankintaan, kilpailutoimintaan, huomionosoituksiin, apurahoihin tai viestintään liittyvissä asioissa.

 

Kilpailut

Jäsenseuramme urheilijoilla on oikeus osallistua TUL:n
mestaruus- sekä piirin- ja
aluemestaruuskilpailuihin. Lisäksi jäsenseurat voivat
anoa näiden kilpailujen
järjestämisoikeutta.

Koulutus

Järjestämme monipuolisia koulutuksia ja kursseja, kuten valmentajien ja ohjaajien sekä seurahallinon koulutusta. Lisäksi järjestämme vuosittain mielenkiintoisia tapahtumia ja seminaareja.

Viestintä ja näkyvyys

Viestimme säännöllisesti jäsenille TUL:n tapahtumista sekä liikuntasektorin ja seuratoiminnan ajankohtaisista asioista. Lisäksi nostamme jäsenseuroja esille viestintäkanavissamme, erityisesti verkkolehti Aviisissa.

Hallinto

Jäsenillä on edustusoikeus piirikokouksissa ja sitä kautta vaikutusmahdollisuus piirin toimintaan. Jäsenseuralla on oikeus saada edustajiaan piirin ja TUL:n hallintoelimiin, hallitukseen ja jaostoihin.

Edunvalvonta

Vaikutamme seuratoiminnan edistämiseen liittyvissä asioissa niin valtion, kuntien kuin muiden liikuntajärjestöjenkin suuntaan.

Kumppaneiden tarjoamat edut

Yhteistyökumppanit

Careca Sports

Careca Sports tarjoaa seuroille ja muille TUL:n sidosryhmille joustavaa, nopeaa ja laadukasta palvelua urheilutekstiilien ja niiden painatusten osalta. Tutustu tarkemmin www.careca.fi.

Voit olla myös yhteydessä suoraan Ilpoon tai Hasseen:

Ilpo Laurila, 050 2623, ilpo.laurila@careca.fi

Hasse Kallström, 044 239 2519, hasse.kallstrom@careca.fi

Grano

Painoalan kingi palveluksessasi! Granon nopea toiminta tuottaa seuralle lisäarvoa ja vapauttaa resursseja olennaiseen, joten anna ammattilaisen hoitaa ammattilaisten tehtävät. Tutustu lisää www.grano.fi tai tilaa tuotteesi suoraan www.granoshop.fi.

Voit myös rohkeasti lähestyä Jari Sokajärveä mieltä askarruttavissa asioissa:

Jari Sokajärvi, 040 050 3716, jari.sokajarvi@grano.fi

Urheilu Mehiläinen

Sattuiko? Urheilu Mehiläinen on omalla alallaan Suomessa ja kansainvälisestikin tunnettu toimija, jonka ammattilaiset palvelevat urheilua harrastavia, tavoitteellisia aktiiviliikkujia, urheilijoita ja urheiluseuroja muun muassa urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa kattavasti koko Suomessa. Tutustu tarkemmin palveluihin osoitteessa www.mehilainen/urheilu.

Mainostoimisto Värikäs

Mainostoimisto, jossa et maksa turhasta pönötyksestä. Joskus esitteen tekeminen omin voimin tai käytössä olevilla työkaluilla ei onnistu tai nettisivujen luominen on vain liian aikaa vievää – anna Värikkään toteuttaa. Lisää asiaa www.varikas.fi

Voit myös olla yhteydessä Mikkoon:

Mikko Huovilainen, 050 464 4825, mikko@varikas.fi

Olvi

Olvi on ainoa itsenäisenä suomalaisena 1800-luvulta säilynyt panimo, joka luo positiivisia makunautintoja. Tarvitsetko tapahtumaasi virvoitusjuomia, urheilujuomia tai jotakin muuta? Olvilla on ratkaisu. Tutustu tarinaan ja tuotteisiin www.olvi.fi

Mikäli olet kiinnostunut myymään tapahtumassasi Olvin tuotteita, olethan yhteydessä TUL:n pääsihteeriin Riku Tapioon, 050 340 5550, riku@tul.fi.

Palkintotukku

Löydä palkinnot voittajille! Palkintotukku on nopea ja joustava palkintojen toimittaja. Palkintotukusta saat perinteisiä palkintoja, kuten pokaaleja ja mitaleita mutta myös lajipatsaita, tsemppareita, pinssejä, seuratunnuksia, viirejä, palkintolautasia ja kaiverrettuja seinätauluja – you name it. Tutustu tuotteisiin www.palkintotukku.fi

Puistokulma

Puistokulma tarjoaa monipuolisia tiloja, tilaisuuksia ja ravintolapalveluja. Puistokulman monipuoliset tilat soveltuvat erinomaisesti erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen.

Pienemmät tilat kymmenelle hengelle ja suurimmat tilat 150-200 hengelle. Puistokulma toimii Vantaalla.

Vieraile sivuilla www.puistokulma.fi tai ole suoraan yhteydessä puhelimitse 0400 455 632 tai sähköpostilla puistokulma@puistokulma.fi.

Scandic

Astu Scandicin maailmaan ja koe upea hotellielämys lähes 280 hotellissa kuudessa maassa. Pelireissu, vapaa-ajan reissu tai muuten vain irtiotto arjasta onnistuu TUL:n virallisen majoittajan hoteissa. Tutustu lisää ja varaa oma hotellielämyksesi www.scandichotels.fi.

Sultrade

Yhteistyö Sultraden kanssa mahdollistaa laadukkaiden urheiluvaate ja -välinemerkkien hankinnan edulliseen jäsenhintaan.

Tilausjärjestelmä ja tuotenäkymään pääset tästä. Käyttäjätunnus on Tulry ja salasana 98250. Tarkemmat tilausohjeet löydät täältä.

Titanium

Titanium on suomalainen, pankkiryhmistä riippumaton konserni, joka keskittyy rahastoihin, sijoitus- ja omaisuudenhoitopalveluihin sekä vakuutusedustukseen. Titanium on TUL:n virallinen varainhoitaja.

Lisätietoja palveluista www.titanium.fi

Tradeka

Tradeka tekee hyvää jäsenelle, hyvää yhteiskunnalle. Liity Tradekan jäseneksi. Jäsenyys on merkityksellistä. Vaikutat suomalaiseen yhteiskuntaan ja saat hyviä etuja. Lue lisää ja liity jäseneksi osoitteessa www.tradeka.fi.

Turva

TUL vakuuttaa jäsenensä Turvan toiminnanvastuuvakuutuksella ja vapaaehtoistyön tapaturmavakuutuksella.

Lisäksi TUL:n jäsenenä olet vakuutettu järjestövakuutuksella liiton tapahtumiin osallistuessasi.

Turvan asiakkuus kannattaa! Turvan asiakkaana voit luottaa siihen, että rehti hinta ja korkeatasoinen palvelu pysyvät ja jopa paranevat pitkän päälle. Tutustu lisää www.turva.fi.

Työeläkevakuutusyhtiö Elo

Unelmat Elossa. Elo on suuri suomalainen työeläkevakuuttaja. He huolehtivat, että asiakkaat saavat ansaitsemansa eläkkeet, ja auttavat asiakkaitaan menestymään ja vastaamaan muuttuvan työelämän haasteisiin. www.elo.fi

Viking Line

Punaisilla laivoilla on monta tapaa nauttia merielämyksestä. Keskittymällä ympäristöön, mukavuuteen ja asiakkaisiinsa Viking Line luo tulevaisuuden matkakokemuksia. Tervetuloa Viking Linelle! Tutustu ja varaa matkat heti www.vikingline.fi.

Voit myös ottaa yhteyttä Viking Linen Sari Wäckiin (040 592 6625, sari.wäck@vikingline.fi) mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Liitot

Paperiliitto

Liiton jäsenenä et ole yksin! Kun työskentelet paperi- ja puumassateollisuuden tai paperinjalostuksen töissä, ammattiliittosi on Paperiliitto. Liiton jäsenenä saat monipuolisia jäsenetuja, jotka kannattaa käyttää hyödyksi. www.paperiliitto.fi

Rakennusliitto

Rakennusalan ammattilaiset kuuluvat Rakennusliittoon. Rakennusliiton voima on sen jäsenissä ja alan hyvässä järjestäytymisessä. Lue lisää www.rakennusliitto.fi

Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK ry

SAK on etu- ja neuvottelujärjestö, yhteiskunnallinen uudistaja ja osa kansainvälistä ay-liikettä. Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK edustaa 17:ää ammattiliittoa ja niiden noin 900 000:ta jäsentä. Tutustu tarkemmin www.sak.fi

Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL ry

Suomalaisen ruuan ja kotimaisten elintarvikkeiden tekijöiden puolestapuhuja Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL on elintarvikealan työntekijöiden ammattiliitto, joka huolehtii jäsentensä palkka- ja muista työehdoista. Lähes 80 prosenttia elintarvikealan työntekijöistä on SEL:n jäseniä. www.selry.fi

Teollisuusliitto

Teollisuusliitto on Suomen suurin teollisuuden ammattiliitto. Siihen kuuluu noin 200 000 jäsentä. Teollisuusliiton tavoite on edistää työntekijöiden oikeuksia ja hyvinvointia työelämässä. Tutustu Teollisuusliittoon ja sen tavoitteisiin tarkemmin osoitteessa www.teollisuusliitto.fi.

Muut

Kisakeskus

Kisakeskus tarjoaa monipuolista luonnonläheistä toimintaa ja urheilukasvatusta kaiken ikäisille liikkujille.

Kisiksen kevätedut voimassa 1.2. – 31.5.2020

  • Harjoitusleirit  TUL:in seuroille -10% seurahinnoistamme.
  • Jäsenille mökki 2 vrk 150€

Musiikki

TUL on mukana Olympiakomitean, Teoston ja Gramexin sopimuksessa musiikin esittämiseen liittyvistä tekijänoikeuskorvauksista. TUL:n seurat voivat tämän sopimuksen turvin esittää musiikkia kilpailuissa, harjoituksissa tai muissa tilaisuuksissa.

Lue sopimuksesta tarkemmin

Lisätietoa

Riku Tapio
pääsihteeri
050 340 5550
riku.tapio(at)tul.fi