Hiihto


Kansallinen hiihtopäivä 4.3.2023

Pystymmekö saavuttamaan yhdessä miljoona hiihdettyä kilometriä? Kansallinen hiihtopäivä tulee taas – merkitse siis kalenteriisi 4.3.2023 ja osallistu talven liikuttavimpaan teemapäivään! Kansallinen hiihtopäivä on Suomen Hiihtoliiton ideoima tapahtuma, jossa kumppaneina vuonna 2023 ovat Eläkeliitto, Suomen Latu, Suomen Työväen Urheiluliitto ja Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu.

Kansallisena hiihtopäivänä hiihdetään ja liikutaan ympäri Suomea järjestettävissä tapahtumissa. Onko seurasi kiinnostunut järjestämään paikallisen hiihto- tai talviliikuntatapahtuman Kansallisena hiihtopäivänä? Voit tutustua järjestämisohjeisiimme oheisen linkin kautta!

Viestintämateriaalit kaikkien tapahtumajärjestäjien käyttöön on osoitteessa: https://hiihtoliitto.materialbank.net/ui/shares/w15535392/60037/fi/workspaces/15535392

Hiihtotekniikat kuntoon

Hiihtämään oppii kuka tahansa, mutta hyvän tekniikan hallitseminen vaatii hieman harjoitusta. Hyvä tekniikka takaa, että kaikki lihasryhmät työskentelevät tehokkaasti. Suomen Ladun tuottamia Helposti ladulle -vinkkivideot erilaisiin hiihtotyyleihin on katsottavissa verkkokoulutusalustallamme tulkouluttaa.fi.

Leiritoiminta

Leiritoimintaa pyritään tukemaan rahallisesti ja valmennuksellisesti jaostotoiminnan puitteissa. Myös koulutuksia pyritään järjestämään tarpeen mukaan. Mikäli teillä on ideoita leiritoiminnan suhteen, niin olkaa rohkeasti yhteydessä jaoston jäseniin.

Yhteystiedot

Johanna Nekkonen, lajipällikkö
johanna.nekkonen(at)tul.fi