Tapahtumat


Veteraanien syysristeily

Milloin

Milloin?

11.10.2022 – 12.10.2022

Missä?

Missä?

Viking Grace, Turku-Tukholma-Turku

TUL:n Varsinais-Suomen piirin veteraanit kutsuvat TUL:n läntisen alueen piirien veteraaneja syksyn iloiselle yhteisristeilylle Turusta!

Lippujen jako alkaa terminaalin toisessa kerroksessa tiistaina klo 19.30. Viking Grace lähtee kohti Tukholmaa klo 20.45. Kaikki risteilymme hytit ovat ikkunallisia 1–4 hengen seaside-hyttejä. Hyteissä on myös televisiot. Paluu Turun satamaan on keskiviikkona klo 19.50. Matkalla noudatetaan laivayhtiön terveysturvallisuuteen liittyviä määräyk-siä, jotka tarkennetaan tarvittaessa ilmoittautuneille lokakuun tilanteen mukaisesti.

Yhteinen seminaaritilaisuutemme on laivan auditoriossa kannella 9 keskiviikkona klo 10.00–14.00. Tilaisuudessa meillä on omaa ohjelmaa (mm. alustuksia ravinnosta, ter-veydestä ja liikunnasta unohtamatta trubaduurin johdolla laulettavia työväenlauluja). Ruokailemme yhdessä seminaarimme jälkeen ja kaikilla on vielä runsaasti vapaata ai-kaa vietettäväksi laivalla. Tarjolla on myös monipuolista laivan tarjoamaa ohjelmaa sekä illan että päivän aikana.

Pakettihintamme sisältävät ohjelman lisäksi keskiviikon aamiaisen, buffetlounaan ruo-kajuomineen, kokouskannen kahvitarjoilun ja erillisen pullakahvikupongin. Tämän li-säksi on mahdollista varata lisähintaan tiistai-illalle buffetillallinen.

Pakettihinnat ovat:
Seaside four 1 hlö 85 € / hlö
Seaside four 2 hlöä 75 € / hlö
Seaside four 3–4 hlöä 67 € / hlö
Lähtötiistain illallisen lisähinta 38 € / hlö

TUL:n Satakunnan piirin veteraanijaosto järjestää yhteiskuljetuksen Porista Rauman kautta Turkuun.

Risteilyvaraukset ja illallisruokatilaukset on tehtävä ehdottomasti 31.8.2022 mennessä!
Varaukset Pirjo Rantanevalle, puh. 0440 244 130, pirjo.rantaneva@tul.fi
Ilmoita varauksen yhteydessä montako henkilöä hyttiin tulee, heidän nimensä, syntymäajat (pv.kk.vuosi) sekä sähköpostiosoitteesi (tai postiosoite).Osanottomaksut laskutetaan osallistujilta.

Tervetuloa risteilylle!

Lataa esite tästä