Tapahtumat


Hei! Kato mua! – syventävä koulutus, osa 4

Milloin

Milloin?

10.09.2022 klo 11.00 – 10.09.2022 klo 18.00

Missä?

Missä?

Helsinki

Järjestäjä

Järjestäjä

TUL ja Kuntoutussäätiö

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu mukaan!

Tämä koulutus on tarkoitettu ohjaajille ja valmentajille, jotka kohtaavat työssään nepsy-kirjoon kuuluvia lapsia ja nuoria. Nepsy-kirjolla tarkoitetaan monenlaisia neuropsykiatrisia haasteita, joihin kuuluvat mm. autismin kirjo, ADHD, erilaiset kielellisen kehityksen ja oppimisen haasteet sekä Touretten syndrooma.

Koulutuksen neljäs osa pidetään lähitapaamisena Helsingissä lauantaina 10.9. klo 11-18.

Neljännen osan teema on haastavasti käyttäytyvän lapsen ohjaaminen. Tavoite on, että osallistuja ymmärtää, kuinka keskittymisen ja tarkkaavuuden suuntaamisen, aistisäätelyn ja toiminnanohjailun haasteet ilmenevät harrastustoiminnassa ja miten tilanteita voi ratkaista lasta tukien.

Hei! Kato mua! – syventävä koulutus on avoin ja maksuton. Syventävään koulutukseen voi osallistua, kun on suorittanut Hei! Kato mua! -verkkokoulutuksen TULkouluttaa.fi-koulutusalustalla.

Koulutuskokonaisuus toteutetaan kolmena etäkoulutuksena ja yhtenä lähitapaamisena. Syventävä koulutuskokonaisuus toteutetaan etänä keskiviikkoiltaisin 24.8., 31.8., 7.9. klo 17–20 sekä lähitapaamisena lauantaina 10.9. klo 11–18. Osallistujan tulee osallistua vähintään kolmeen koulutusosuuteen ja neljännen voi halutessaan korvata tutustumalla TULkouluttaa.fi-alustalla olevaan materiaaliin aiheesta.