Askelkisa


Askelkisa 2021

Järjestämme jälleen syksyllä 2021 suositun valtakunnallisen #askelkisan. Askelia kerättiin syyskuun kahden viimeisen viikon aikana 13.–26.9.2021. Lisätietoja ilmoittautumisesta yms. tulossa myöhemmin. 

Askelkisassa osallistujat keräävät askelia työmatkoilla, harrastuksissa tai vaikka kauppareissuilla neljän hengen joukkueina tai yksilöinä kisaten itsään tai toisiaan vastaan. Kisatunnelmia voi jakaa sosiaalisessa mediassa tunnisteella #askelkisa.

Askelkisan tavoitteena on kannustaa osallistujat tekemään liikuntaa lisääviä valintoja sekä havainnollistaa pienten arjen muutosten vaikutusta vuorokausittaiseen liikuntamäärään.

Sarjat

  • Yksilösarja
  • Joukkuesarja
  • +65 -vuotiaiden yksilösarja
  • +65-vuotiaiden joukkuesarja

Sarjoissa +65 -vuotiaat tulee kaikkien osallistujien olla vähintään 65-vuotiaita tai täyttää vuoden 2021 aikana 65 vuotta.

Jokainen askel merkitsee!

Kerää askelia sinulle parhaiten sopivalla tavalla hyötyliikunnasta, urheillen, jumpaten tai vaikka kävelypalaverin muodossa. Seuraa käveltyjen askelten määrää päivittäin esim. askelmittarilla, aktiivisuusrannekkeella tai kännykkäsovelluksella.

Miksi?

Liikkuminen tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia ja auttaa mm. hallitsemaan selkäkipuja ja istumisesta aiheutuvia lihaskireyksiä. Askelkisaan osallistuminen porukalla nostattaa myös yhteisön me -henkeä!

Osallistumalla

Voit voittaa yhteistyökumppaneidemme lahjakortteja tai tuotepalkintoja sekä sarjojen voittajat palkitaan.

Askelkisan 2020 tulokset

Vuoden 2020 askelkisa on saatu päätökseen.

Sarjojen ja arvontapalkintojen voittajiin ollaan oltu henkilökohtaisesti yhteydessä. Kiitos kaikille osallistuneille !

Tulokset sarjoittain alla:

Yksilösarja yleinen 2020

+65 v. yksilösarja 2020

Joukkuesarja yleinen 2020

+65 v. joukkuesarja 2020

Arvontapalkinnot voittivat Pia Mäkinen Lempäälästä ja Ulla Lintunen Helsingistä.