Askelkisa


Ilmoita askelmäärät tästä!

 

Järjestämme syyskuun aikana huippusuositun valtakunnallisen #askelkisan. Askelia kerättiin syyskuun kahden viimeisen viikon aikana 14.–27.9.2020. Tutustu Askelkisan sääntöihin.

Askelkisassa osallistujat keräävät askelia työmatkoilla, harrastuksissa tai vaikka kauppareissuilla neljän hengen joukkueina tai yksilöinä kisaten itsään tai toisiaan vastaan. Kisatunnelmia voi jakaa sosiaalisessa mediassa tunnisteella #askelkisa.

Askelkisan tavoitteena on kannustaa osallistujat tekemään liikuntaa lisääviä valintoja sekä havainnollistaa pienten arjen muutosten vaikutusta vuorokausittaiseen liikuntamäärään.

Sarjat

  • Yksilösarja
  • Joukkuesarja
  • +65 -vuotiaiden yksilösarja
  • +65-vuotiaiden joukkuesarja

Sarjoissa +65 -vuotiaat tulee kaikkien osallistujien olla vähintään 65-vuotiaita tai täyttää vuoden 2020 aikana 65 vuotta.

Osallistuminen on maksutonta. Ilmoittautuminen pe 11.9.2020 klo 12.00 mennessä.

Ilmoittaudu TÄSTÄ.

Jokainen askel merkitsee!

Kerää askelia sinulle parhaiten sopivalla tavalla hyötyliikunnasta, urheillen, jumpaten tai vaikka kävelypalaverin muodossa. Seuraa käveltyjen askelten määrää päivittäin esim. askelmittarilla, aktiivisuusrannekkeella tai kännykkäsovelluksella.

Tutustu askelkisan sääntöihin täältä!

Miksi?

Liikkuminen tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia ja auttaa mm. hallitsemaan selkäkipuja ja istumisesta aiheutuvia lihaskireyksiä. Askelkisaan osallistuminen porukalla nostattaa myös yhteisön me -henkeä!

Osallistumalla

Voit voittaa yhteistyökumppaneidemme lahjakortteja tai tuotepalkintoja sekä sarjojen voittajat palkitaan.

Ilmoita Askelkisan tulokset eli askelmäärät tästä!

Askelkisan 2020 tulokset

Ensimmäisen viikon väliaikatulokset: Askelkisan 2020 väliaikatulokset, top 3