Askelkisa


Askelkisa 2021

Huippusuosittu askelkisa keräsi ennätysmäärän osallistujia, kiitos jokaiselle osallistuneelle! Askelkisa järjestetään seuraavan kerran taas syksyllä 2022!

Mistä on kyse?

Askelkisassa osallistujat keräävät askelia työmatkoilla, harrastuksissa tai vaikka kauppareissuilla neljän hengen joukkueina tai yksilöinä kisaten itsään tai toisiaan vastaan. Seuraa käveltyjen askelten määrää päivittäin esim. askelmittarilla, aktiivisuusrannekkeella tai kännykkäsovelluksella. Kisatunnelmia voi jakaa sosiaalisessa mediassa tunnisteella #askelkisa.

Askelkisan tavoitteena on kannustaa osallistujat tekemään liikuntaa lisääviä valintoja sekä havainnollistaa pienten arjen muutosten vaikutusta vuorokausittaiseen liikuntamäärään. Voittotuloksia tärkeämpää on oman aktiivisuuden lisääminen. Halutessaan osallistujan tuloksia ei julkaista tuloslistoilla.

Sarjat

  • Yksilösarja
  • Joukkuesarja
  • +65-vuotiaiden yksilösarja
  • +65-vuotiaiden joukkuesarja

Sarjoissa +65 -vuotiaat tulee kaikkien osallistujien olla vähintään 65-vuotiaita tai täyttää vuoden 2021 aikana 65 vuotta. Yleisiin sarjoihin voivat osallistua myös lapset ja nuoret. 

Tulokset

Askelkisan tulokset on julkaistu! Mukana oli tänä vuonna ennätysmäärä osallistujia yhteensä 659, joista 578 ilmoitti tuloksen. Katso alta sarjojen tulokset:

Palkinnot
Kaikkien tuloksen ilmoittaneiden kesken arvottiin palkintoja ja arpaonni suosi tänä vuonna seuraavanlaisesti:
Suunto urheilukello: Tarja Suutari
Pajulahden liikuntaloma kahdelle: Tellervo Siltakoski
Scandic hotellilahjakortti: Timo Lehtomäki
Liikuntakeskus Fressin lahjakortti: Jorma Pikkarainen
Viking Line risteilylahjakortti: Kari Nurminen
Intersport lahjakortti: Valle Raatikainen

Sarjojen ja arvontapalkintojen voittajiin/ voittajajoukkueiden yhteyshenkilöihin ollaan yhteydessä palkintojen postittamiseksi lähiviikkojen aikana. Onnea voittajille!

Askelkisan säännöt.