Askelkisa


Askelkisa 2021

Huippusuosittu askelkisa on täällä taas! Askelia kerätään syyskuun kahden viimeisen viikon aikana 13.–26.9.2021. 

Tulosten ilmoittaminen

Askelmäärät ilmoitetaan tällä lomakkeella.

Ensimmäisen viikon (13.–19.9.) askelmäärät ilmoitetaan ma 20.9.2021 klo 16.00 mennessä. 

Toisen viikon (20.–26.9.) askelmäärät ja yhteenlaskettu kahden (2) viikon kokonaisaskelmäärä ilmoitetaan su 3.10.2021 klo 24.00 mennessä. (Huom. askelkisan jälkeen on viikko aikaa ilmoittaa tulokset).

Tarkistetut lopputulokset julkaistaan samoilla sivuilla viimeistään ma 11.10.2021.

Tulokset

Askelkisan ensimmäisen viikon TOP5 kävelijät on julkaistu! Katso askelkisan väliaikatulokset täältä.

Mistä on kyse?

Askelkisassa osallistujat keräävät askelia työmatkoilla, harrastuksissa tai vaikka kauppareissuilla neljän hengen joukkueina tai yksilöinä kisaten itsään tai toisiaan vastaan. Seuraa käveltyjen askelten määrää päivittäin esim. askelmittarilla, aktiivisuusrannekkeella tai kännykkäsovelluksella. Kisatunnelmia voi jakaa sosiaalisessa mediassa tunnisteella #askelkisa.

Askelkisaan osallistujien kesken arvomme huikeita palkintoja: Scandicin hotellilahjakorteja, Suunto 9 GPS-urheilukellon, Liikuntakeskus Fressin lahjakortteja, Pajulahden kahden yön liikuntaloman kahdelle hengelle, Viking Line -risteilylahjakortteja sekä InterSportin lahjakortin. Arvontojen lisäksi, sarjojen voittajat palkitaan!

Askelkisan tavoitteena on kannustaa osallistujat tekemään liikuntaa lisääviä valintoja sekä havainnollistaa pienten arjen muutosten vaikutusta vuorokausittaiseen liikuntamäärään. Voittotuloksia tärkeämpää on oman aktiivisuuden lisääminen. Halutessaan osallistujan tuloksia ei julkaista tuloslistoilla.

Sarjat

  • Yksilösarja
  • Joukkuesarja
  • +65-vuotiaiden yksilösarja
  • +65-vuotiaiden joukkuesarja

Sarjoissa +65 -vuotiaat tulee kaikkien osallistujien olla vähintään 65-vuotiaita tai täyttää vuoden 2021 aikana 65 vuotta. Yleisiin sarjoihin voivat osallistua myös lapset ja nuoret. 

Jokainen askel merkitsee!

Askelkisan säännöt.