Veteraanit


Veteraanitoimintamme on suunnattu yli 55-vuotiaille kuntoliikkujille sekä kulttuurin ystäville. Veteraanitoiminnan suurimpia tapahtumia ovat vuosittain järjestettävät valtakunnalliset Veteraanipäivät, Veteraaniristeily, joka järjestetään vuorovuosin Veteraanien Hyvän olon päivien kanssa sekä joka toinen vuosi järjestettävä Veteraanien kulttuurikatselmus.

Veteraanitoimintaa suunnittelee TUL:n veteraanijaosto.

Tanssilliset tarinat -koreografiakurssi 6.4.2022

TUL:n koreografiakurssi on tarkoitettu kaikille tanssia ja liikuntaa harrastaville veteraani- ja eläkeläisryhmille. Kurssi kehittää virikkeellisesti ryhmän tanssien monipuolisuutta ja kurssilla opastetaan laatimaan uusia tanssisommitelmia ryhmäsi esityksiin. Kurssi järjestetään Tampereen keskustan kupeessa Varalan Urheiluopistolla maanantaina 6.4.2022 klo 10 alkaen ja päättyen klo 17. Tarkemmat lisätiedot alla olevasta mainoksesta.

Tanssilliset tarinat -mainos.

Veteraanipäivät 7. – 8.6.2022

TUL:n Veteraanipäivät järjestetään hienoissa puitteissa Hämeenlinnassa 7.-8.6.2022. Ilmoittautuminen on auki ja pääsette tutustamaan tapahtuman yksityiskohtiin tästä.

Veteraanipäivien esite.

Ilmoittautuminen tämän linkin kautta.

Hyvän olon päivät 16. – 18.9.2022

Alkusyksy on uuden aikaa, jolloin on hyvä pysähtyä pohtimaan omaa jaksamista ja hyvinvointia. Hyvän olon päivät tarjoaa ohjattua sauvakävelyä, kehonhuoltoa, tanssia ja yhdessä oloa pelaten, saunoen ja syöden.

Veteraanien ja seurojen harrasteliikuntatoimijoiden yhteiset Hyvän olon päivät järjestetään perjantaista sunnuntaihin 16.–18.9. Rajaniemien lomakeskuksessa. Ilmoittaudu mukaan: lyyti.fi/reg/hyvanolonpaivat22

Tervetuloa osallistumaan erinomaisen palautteen saaneeseen tapahtumaamme ja erittäin pidettyyn paikkaan Rajaniemeen.

Veteraanien kulttuurikatselmus

TUL järjestää joka toinen vuosi Veteraanien kulttuurikatselmuksen yhdessä Eläkkeensaajien Keskusliiton, Eläkeläisten, Suomen Työväen Musiikkiliiton ja Työväen Näyttämöiden liiton kanssa. Vuonna 2021 Veteraanien kulttuurikatselmus järjestettiin Kotkassa ja seuraavan kerran vuonna 2023 tapahtuma pidetään Jyväskylässä.

Liikumme luonnossa -hanke

TUL ry on mukana yhteistyökumppanina Eläkeläiset ry:n liikumme luonnossa hankkeessa. Hankkeen tavoitteena on tukea ikääntyvien liikuntatoimintaa ja lisätä ulkona tapahtuvaa liikkumista.

Lisätietoja hankkeesta täältä.

Veteraanijaoston kokoonpano liittokokouskaudella 2019 – 2022

  • Eeva Kurki pj.
  • Irja Appelroth vpj.
  • Kalevi Heikkinen
  • Ritva Kima
  • Hanna Lehtonen
  • Maija-Liisa Rytkönen
  • Kauko Tuupainen
  • Esittelijä-sihteeri: toiminnanjohtaja Kimmo Kamppila