TUL Joy Games


TUL Joy Games on nuorille suunnattu tapahtumaketjumme, jossa pääosassa on liikkuminen ilon kautta. Järjestämme vuosittain kaksi TJG-tapahtumaa, joista tiedotamme verkkosivuillamme sekä TUL Joy Games Facebook-sivulla.

 

TUL Joy Games virtuaalisena Jyväskylässä 21.3.2021

esiintymisjärjestys

tulokset

TUL:n nuorisovaliokunta ja TUL:n Keski-Suomen piiri järjestävät TUL:n avoimet disco- ja showtanssin mestaruuskilpailut Jyväskylässä sunnuntaina 21.3. 2021 klo 12.00 alkaen.

Tapahtuman kisastudiona ja hermokeskuksena toimii Scandic Station. Ennakkoon lähetetyt kisaesitykset esitetään tuomaristolle, jotka arvioivat suoritukset ihan tavalliseen tapaan. Ilmoittaudu kilpailuun ja lataa kuvattu suoritus sekä musiikki kisasivulta löytyvien ohjeiden mukaan. Ilmoittautuminen on hyvässä vauhdissa ja kiihtyy päivä päivältä. Mukana on mm. Dance Action, Kokkolan Jymy ja Palokan Ilo usealla esityksellä.

Tehdään TJG -tapahtumasta ikimuistoinen virtuaalikilpailu, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Kilpailua voi seurata verkkolähetyksenä.

Lähetys alkaa 11:45 ja ohjelmassa on viisikymmentä huikeaa tanssiesitystä. Sinulla on mahdollisuus osallistua tapahtumaan Solid Sportin kautta. Voit nauttia kilpailuesityksistä livenä tai jälkilähetyksenä. Tämä viihdepläjäys maksaa ainoastaan 10 euroa ja lipun hinnalla tuet TUL:n nuorisotoimintaa. Voit myös osallistua kisakatsomosta tägäämällä #tuljoygames tai #hyvässäseurassa jakamalla omia kisafiiliksiä kotisohvalta, seuran kerhohuoneelta tai treenistä. Paras tunnelmakuva palkitaan.

Linkki lähetykseen: https://solidsport.com/tul-joygames

Lajikutsut ja ilmoittautuminen:

Disco- ja showtanssi
Lajikutsu ja ilmoittautuminen

tjg kuvausohje

Lisätiedot:

Johanna Nekkonen, johanna(at)tul.fi, 050 344 82 70

Jarkko Tenkula, jarkko(at)tul.fi, 044 355 59 19

Yhteystiedot

TUL:n nuorisotoiminnasta vastaava

Jarkko Tenkula
044 355 59 19
jarkko.tenkula(at)tul.fi