Krista Kovalainen huudatti kotiyleisöä

GeeBee Turnauksen ensimmäisenä ottelupäivänä kehässä nähtiin kolme suomalaisnyrkkeilijää.

Sarjan W60kg Anni Viantie sai todeta ukrainalaisvastuksen paremmakseen kaikin tuomariäänin. Kaksi ensimmäistä erää pisteet jakautuivat tasaisesti molemmille, mutta viimeisen erän vahvempi nyrkkeily käänsi voiton Hanna Okhteille.

Sarjassa W66kg nähtiin ensin Turun Jyryn Jenni Kiili. Hatunnoston arvoinen suoritus Jenniltä, jolle arpa toi vastaan USAn sarjaykkösen Morelle McCanen. Olympialaisiin tähtäävän McCanen nopeus koitui Kiilin kohtaloksi. Ottelu päättyi tuomarin keskeytyksellä toisessa erässä.

Saman sarjan Krista Kovalainen huudatti kotiyleisöä vauhdikkaassa iskujen vaihdossa Norjan Madeleine Angelsenin kanssa. Kristan aktiivinen – kolmannessa erässä lähes hurmiollinen – ote otteluun käänsi tuomaripisteet Kajaanin Kuohun nyrkkeilijälle lopulta 3-2.