Lasse Mikkelsson jatkaa TUL:n puheenjohtajana

18.06.2022

TUL:n puheenjohtajisto

Suomen Työväen Urheiluliiton liittokokous valitsi lauantaina Helsingissä liikuntatieteiden tohtorin Lasse Mikkelssonin jatkamaan puheenjohtajana seuraavan liittokokouskauden 2022–2025. Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Henrik Nyholm (Uusimaa) ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Anu Rajajärvi (Uusimaa).

”Hienoa päästä jatkamaan työtä uudella strategialla sen eteen, että jokaisella on tasa-arvoinen mahdollisuus hyvässä seurassa liikkuen ja urheillen elämänlaatunsa parantamiseen ja toimintakykynsä ylläpitämiseen. Jo edellisen liittokokouskauden aikana saimme monia muutoksia käynnistettyä sekä aikaiseksi. Nyt on aika viedä nämä aloitetut muutokset maaliin ja toimintaa eteenpäin”, puheenjohtaja Mikkelsson kommentoi.

Muut hallituksen jäsenet ovat: Jaana Määttälä (Satakunta), Pirjo Ailanto (Varsinais-Suomi), Terhi Eriksson (Tampere), Ari Tuurinmäki (Pohjanmaa), Pekka Hahl (Järvi-Suomi), Päivi Saarinen (Kymenlaakso), Petteri Luokkala (Lappi) ja Tuomo Laine (Varsinais-Suomi).

TUL:n valtuuston puheenjohtajaksi valittiin Jari Rantala (Järvi-Suomen piiri), ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi Satu Järvinen (Tampere) ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Annika Appelroth (Häme).

Liittokokouksessa hyväksyttiin myös uusi strategia vuosille 2022-2025 ja uudet säännöt.

Lisätietoja:
Lasse Mikkelsson, puheenjohtaja 044 775 5343