Riemuleiri

Milloin

Milloin?

21.07.2024 klo 18.00 – 25.07.2024 klo 18.00

Missä?

Missä?

Pajulahden urheiluopisto

Järjestäjä

Järjestäjä

TUL

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen


Juhlavuoden riemuleiri järjestetään Pajulahden Urheiluopistolla. Ohjelmassa on liikuntaa (futista, uintia, retkeilyä, frisbeegolfia, kiipeilyä,.), kättentöitä, iltanuotio, haasteotteluita ja kavereita upeissa puitteissa. Kirkasvetinen järvivesi houkuttaa aaltoihin ja saunan lämpö hellii ihoa uinnin jälkeen. Iltanuotion makkarat koristellaan sinapilla ja ketsupilla; lätyt hillolla ja kermavaahdolla. Voiko sitä lapsi enempää kesän parhaalta viikolta odottaa.

Leirimme on lähes tulkoon kännykkäävapaa-alue. Leiriläisten kännykät kerätään suojaan päivittäin ja niitä on mahdollisuus käyttää yhden tunnin ajan päiväohjelman oltua ohi. Ohjaajat ovat saavutettavissa 24/7.

Leirillä nukutaan teltoissa ja syödään Pajulahden ravintolassa. Iltapalat loihditaan ohjaajien avustuksella ja ne nautitaan ravintolassa ja nuotiopaikalla. Leiriläiset vakuutetaan järjestäjän toimesta.

Ohjaajina leirillä toimivat TUL:n ja sen jäsenseurojen koulutetut aikuiset, sekä koulutetut apuohjaajat. Leirillä on järjestetty yövalvonta.

Hinta: Leiriläisen täyshoitopaketti maksaa 169,- (sis. kiipeilypuiston, ohjatun ohjelman, neljä ruokaa/vrk ja vakuutusturvan)