Seniorien syysristeily

Milloin

Milloin?

10.10.2023 – 11.10.2023

Missä?

Missä?

Viking Grace, Turku-Tukholma-Turku


TUL:n Varsinais-Suomen piirin seniorit kutsuvat TUL:n läntisten piirien se-nioreita yhteiselle syksyn alueristeilylle Turusta 10.–11.10.2023!

Lippujen jako alkaa terminaalin toisessa kerroksessa tiistaina klo 19.30. Viking Grace lähtee klo 20.45. Kaikki risteilymme hytit ovat ikkunallisia 1–4 hengen Seaside-hyttejä. Hyteissä on myös televisiot. Paluu Turkuun on keskiviikkona klo 19.45.

Yhteinen seminaaritilaisuutemme on laivan kokoustiloissa kannella 9 keskiviikkona klo 10.00–14.00. Tilaisuudessa on meille omaa ohjelmaa teemalla ”Mieli ja muisti”. Kuu-lemme meille jokaiselle tärkeitä alustuksia mielenterveydestä, terveysliikunnasta ja muistiterveydestä sekä laulamme lopuksi trubaduurin johdolla. Ruokailemme yhdessä seminaarimme jälkeen ja kaikilla on vielä runsaasti vapaata aikaa vietettäväksi lai-valla. Tarjolla on myös monipuolista laivan ohjelmaa sekä illan että päivän aikana.

Pakettihinnat sisältävät: keskiviikon aamiaisbuffetin, buffetlounaan ruokajuomineen, kokouskannen kahvitarjoilun sekä erillisen pullakahvikupongin. Tämän lisäksi on mah-dollista varata ennakkoon lisähintaan tiistai-illalle illallinen.

Hinnat ovat:
Seaside four 1 hlö 85 €/hlö
Seaside four 2 hlöä 75 €/hlö
Seaside four 3–4 hlöä 70 €/hlö
Illallisen lisähinta 38 €/hlö

TUL:n Satakunnan piirin seniorijaosto järjestää yhteiskuljetuksen Porista Rauman kautta Turkuun. Kuljetuksen hinta 30 €/hlö.

Risteilyvaraukset ja illallisruokatilaukset on tehtävä ehdottomasti 23.8.2023 mennessä!
Varaukset Pirjo Rantanevalle, puh. 0440 244 130, pirjo.rantaneva@tul.fi
Ilmoita varauksen yhteydessä montako henkilöä hyttiin tulee, heidän nimensä, syntymäajat (pv.kk.vuosi) sekä sähköpostiosoitteesi (tai postiosoite).
Osanottomaksut laskutetaan osallistujilta.
HUOM! Toimisto on vaihtelevasti avoinna kesällä, joten ilmoittautumiset mieluiten sähköpostilla.

Tervetuloa risteilylle!

Lataa esite tästä