Iltapäivätoiminta Iltis

Koululaisten iltapäivätoimintaa

TUL:n Satakunnan piiri ry järjestää Porin kaupungin kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti perusopetuslain mukaista koululaisten iltapäivätoimintaa.

TUL:n Iltiksen päämääränä on tarjota lapselle turvallinen ja mielekäs iltapäivä sekä ohjatun että omaehtoisen toiminnan kautta. Tavoitteena on luoda toimivat suhteet lasten vanhempiin, kouluun ja muihin yhteistyökumppaneihin.

Iltapäivätoiminnan tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja terveyttä, kodin ja koulun kasvatustyötä sekä lapsen tunne-elämän kehitystä ja eettistä kasvua, vahvistaa lapsen sosiaalista kehitystä, ennaltaehkäistä syrjäytymistä. Lisäksi toiminnan tavoitteena on lisätä lasten osallisuutta ja luoda pohja hyvälle kasvulle sekä antaa lapsille monipuolisia elämyksiä eri osa-alueilla.

TUL:n Satakunnan piiri ry:n koululaisten iltapäivätoiminta Iltis vastaa Porin kaupungissa 4 koulun iltapäivätoiminnasta. Kouluja ovat Itätuulen yhtenäiskoulu, Kalaholma, Tuorsniemi ja Uusikoivisto. Päivittäinen toiminta-aika on klo 12.00-17.00. Iltis on avoinna kaikkina koulupäivinä, paitsi lauantaiksi sattuvina koulupäivinä.

Kerhojen yhteystiedot

Itätuuli

puh. 044 701 0095
iltis.itatuuli(at)edupori.fi
Ohjaajat
Vesa Kangas, Salla-Maria Dunder ja Lotta Vettenranta

Kalaholma

puh. 044 701 5253
iltis.kalaholma(at)edupori.fi
Ohjaajat
Riikka Mattila, Niina Vilponiemi ja Jarkko Koskinen

Tuorsniemi

puh. 044 701 5262
iltis.tuorsniemi(at)edupori.fi
Ohjaaja
Minna Rantala ja Heidi Bremer

Uusikoivisto

puh. 044 701 5245
iltis.uusikoivisto(at)edupori.fi
Ohjaajat
Marjo-Anne Vehkaoja ja Jenna Limnell