VirTa


Porin retkeily- ja virkistysreittien sekä Tammentilan leirikeskuksen kunnossapito ja huolto

Kunnossapito- ja huoltosopimus pitää sisällään Joutsijärven retkeilyreitin, Tammentilan kunnossapidon ja huollon, Vasoniemen leirialueen kunnossapidon ja huollon, luontopolun kunnossapitoa/huoltoa.

Henkilöstö

Henkilöstöön kuuluu työnjohtaja Juha-Pekka Räsänen.

Muun henkilöstön vahvuus on pääsääntöisesti 8-15 henkilöä. Henkilöstö koostuu pääasiassa Porin kaupungin kuntouttavan puolen asiakkaista, sekä muutamista työkokeilijoista.

Hankehenkilöstön tukikohtana toimii Porin Kartanon teollisuusalueen varastohalli/sosiaalitila. Kalustona käytetään jo olemassa olevaa kalustoa, ja tarvittaessa hankitaan lisää.
Joutsijärvellä on lisäksi kalustotilana käytössä 6 metrinen merikontti.

Työtehtävät

Hankehenkilöstön työtehtävät Joutsijärvellä muodostuvat reittipolkujen yleisistä raivaustöistä, reittimerkinnöistä, opasteiden korjauksesta, polttopuuhuollosta, sekä jätehuollosta ja päivittäisten ja viikottaisten huoltokäyntien lomassa ilmi tulleista akuuteista työtehtävistä reitillä. Reitin rakenteiden kunnossapito, kuten sillat ja pitkospuut, toteutetaan yhteistyössä Porin kaupungin työllistämispalveluiden kanssa.

Tammen leirikeskuksen työtehtäviä ovat: puuhuolto, jätehuolto, piha-alueen siisteys, nurmikon leikkuu, liukkauden torjunta, lumityöt ja pienimuotoiset korjaustyöt. Veden korkeuden mittaus ja sen ilmoittaminen Porin vedelle.

Vasoniemen leirialueen kunnossapito ja huoltotyöt, mm. polttopuut, roskat.

Tammen ja Vasoniemen venerantojen kunnossapito ja siivous.

Joutsijärvellä sijaitsevan luontopolun kunnossapito ja huoltotyöt, mm. pitkospuut, polttopuut ja jätehuolto.

Lisätiedot:

Juha-Pekka Räsänen
Työnjohtaja
puh. 044 045 0224
juha-pekka.rasanen@tul.fi