TUL:n Varsinais-Suomen piiri

Tervetuloa liikkumaan yhdessä kanssamme ja Varsinais-Suomen jäsenseuroissamme. Toimintamme on avointa kaikille!

Valtakunnan ensimmäinen TUL:n piirijärjestö perustettiin Turkuun nimellä Turun piiri 9.2.1919. TUL:n Varsinais-Suomen piiriksi laajentunut ja nimensä muuttanut yhdistys kokoaa yhä nykypäivänä jäsenseurojaan yhteistoiminnalliseen seurayhteisöön. Seuramme liikuttavat vuosittain kymmeniä tuhansia varsinais-suomalaisia harrasteliikkujia ja tuhansia kilpaurheilijoita kymmenissä eri lajeissa.

Piiri on jäsenseurojensa yhteinen palvelufoorumi, joka järjestää koulutusta, nuoriso-, kunto- ja senioritoimintaa sekä lajitoimintaa jaostojensa kautta ja yhteistyössä jäsenseurojensa kanssa. Toimimme TUL:n arvoperustan mukaisen harrasteliikuntatoiminnan ja urheilun kehittämiseksi Varsinais-Suomessa.

Piiri toteuttaa omaa toimintaansa ja TUL:n valtakunnallista toimintaa tehden yhteistyötä mm. Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry LiikUn, maakunnan kuntien, TSL Turku ry:n, EKL:n ja Eläkeläiset ry:n paikallisyhdistysten, Urheiluopisto Kisakeskuksen sekä muiden alueellisten ja valtakunnallisten liikuntajärjestöjen ja yhdistysten kanssa.