TUL:n Savon piirikokous pidettiin 19.4.2022

22.04.2022

TUL:n Savon piiri ry piti tiistaina 19.4.2022 viimeisen sääntömääräisen piirikokouksen.

Kokouksen alkuun palkittiin vuoden 2021 urheilijoita ja toimijoita. Vuoden urheilijana palkittiin menestyksekkäästä vuodesta nuori yleisurheilija Inga Ikonen Kuvansin Kuohusta.  

Vuoden seurana palkittiin Varkauden Tarmo ansiokkaasta seuratoiminnasta muun muassa salibandyn ja taitoluistelun parissa. Seuratoimihenkilönä palkittiin vuosikymmeniä kilpailuja, tapahtumia ja liikuntatoimintaa järjestänyt Jorma Rajakannas Leppävirran Urheilijoista.

Elämänurapalkinnolla muistettiin Maija-Liisa Rytköstä Kuvansin Kuohusta ja TUL:n Savon kultaiset ansiomerkit luovitettiin Päivi Huttuselle (Sorsakosken Teräs) ja Kari Tossavaiselle (Sorsakosken Teräs).

Kokouksessa valittiin liittokokousedustajat TUL:n liittokokoukseen 18.6.2022 Helsinkiin ja käytiin läpi muut sääntömääriset asiat sekä piirin lakkauttaminen. Kokouksen päätöksen mukaisesti piiri lakkautuu ja toiminnat sulautuvat TUL Järvi-Suomeen.

TUL Järvi-Suomi ryon jo useita vuosia yhdistänyt TUL:n Karjalan, Keski-Suomen ja Savon piirien toimintoja. Toimialueena on Etelä-Savon, Keski-Suomen, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon maakunnat.

Piirin lakkautumisen myötä piiritoiminnot sulautetaan vuoden 2022 aikana Järvi-Suomen toimintoihin siten, että jäsenseuroja pystytään palvelemaan entistä tehokkaammin hallinnon vähenemisen myötä. Piirin lakkautuminen ei tarkoita toimintojen lakkautumista, vaan seurojen jäsenpalvelut pysyvät ennallaan ja seurat ovat jäsenenä TUL Järvi-Suomeen ja sen kautta Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry:n edelleenkin. 

Kiitos kaikille TUL:n Savon piirin 72 toimintavuodesta!

Lisätietoja TUL:n Savon piirin hallitukselta.