Seuroille

Koulutukset

Haluatko kehittää seuran valmentajien ja ohjaajien osaamista entisestään? Onko tarvetta seuratoiminnan perusteiden kehittämiselle? Verkkokoulutusten lisäksi tarjoamme myös alueellisia tai seurakohtaisia lähikoulutuksia. Koulutustarjontamme kattaa kaiken aina seuratoiminnan perusteista (mm. taloudenhallinto, viestintä- ja markkinointi sekä johtaminen) teemakoulutuksiin asti (mm. OKM Seuratuki, Tähtiseurasparraus, valmennuslinjauskoulutus, seuran arvot, visio ja strategiakoulutus). Laadukas valmennus ja ohjaus ovat hyvän seuratoiminnan tärkeimpiä asioita ja siksi meiltä löytyy kattavia valmennuskoulutuksia, jotka voidaan räätälöidä valmennettavien kohderyhmän mukaisesti aina lapsista eläkeläisiin.

Liitostamme löytyy monipuolista koulutusosaamista, mutta koulutuksesta riippuen käytämme myös ulkopuolista osaamista parhaan mahdollisen palvelun tuottamiseen. Listätietoa lähikoulutuksista löydät täältä.

Mikäli herää mitä tahansa kysyttävää koulutuksista, niin voit olla yhteydessä matalalla kynnyksellä piirin toiminnanjohtajaan

Joni Valta
Toiminnanjohtaja, Oulun ja Kainuun piiri
joni.valta@tul.fi
045 7731 2450

Jäsenedut

TUL:n jäsenedut