Koulutus

Koulutus on paitsi ydintoimintaamme, niin myös yksi merkittävimmistä seurapalveluistamme.

Koulutustarjontamme kehittyy ja monipuolistuu koko ajan. Kattavimman koulutustarjonnan löydät verkkokoulutustalustaltamme tulkouluttaa.fi -sivustolta. Verkkokoulutuksen lisäksi järjestämme ajankohtaisia webinaareja sekä avoimia lähikoulutuksia seurojen jäsenille, ohjaajille, vertaisohjaajille sekä valmentajille. Seuralla on mahdollisuus myös tilata erilaista lähikoulutusta. Koulutus voidaan toteuttaa alueellisesti sekä piiri- että seurakohtaisesti.

Verkkokoulutukset

TULkouluttaa.fi

Verkkokoulutusalustaltamme löydät kymmenittäin koulutuksia niin seuran viestintään ja markkinointiin kuin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyöhön. Lisäksi koulutusalustalta löydät seminaareja ja webinaareja erilaisista liikunta- ja urheiluaiheista.

Siirry verkkokoulutusalustalle

Lähikoulutukset ja seminaarit

Seminaariyleisöä selin kameraan.

Tarjoamme jäsenseuroillemme ajantasaista lähikoulutusta muun muassa tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusteemoista, liikunnan ohjaamisesta ja valmennuksesta, seuratoiminnan perusteista sekä muista ajankohtaisista teemoista. Lähikoulutus on räätälöitävissä myös seurakohtaisesti erilaisten seurakehitysprosessien tai tilauskoulutusten muodossa. Lisäksi järjestämme vuosittain erilaisia seminaareja sekä webinaareja.

Löydät lisätietoja tulevista tapahtumista ja koulutuksista verkkosivujemme tapahtumakalenterista.

Koulutuskokonaisuudet

Hei kato mua! Koulutuskokonaisuus

Hei! Kato mua -koulutuskokonaisuus
Kuinka kohdata neuropsykiatrisen kirjon (mm. autismikirjo, ADHD) lapsia liikkunnassa.

Askarruttaako jokin mieltäsi tai haluatko kuulla lisää koulutuksista? Ota yhteyttä seurapalvelujohtaja Ilpo Laurilaan (ilpo.laurila@tul.fi / 050 26 23) tai liikuntapäällikkö Antti Kempakseen, (antti.kempas@tul.fi / 050 337 5942). Myös oman piirin toiminnanjohtaja auttaa mielellään esimerkiksi lähikoulutuksiin liittyvissä kysymyksissä.

Otathan siis yhteyttä, mikäli haluat tietää lisää erilaisista tilauskoulutuksista tai seurakehitysprosesseista!