Koulutus


Koulutus on paitsi ydintoimintaamme, niin myös yksi merkittävimmistä seurapalveluistamme.

Koulutustarjontamme kehittyy ja monipuolistuu koko ajan. Kattavimman koulutustarjonnan löydät verkkokoulutustalustaltamme tulkouluttaa.fi -sivustolta. Koulutusalustan lisäksi järjestämme ajankohtaisia webinaareja sekä avoimia lähikoulutuksia seurojen jäsenille, ohjaajille, vertaisohjaajille sekä valmentajille. Seuralla on mahdollisuus tilata lähikoulutusta. Koulutus voidaan toteuttaa alueellisesti sekä piiri- että seurakohtaisesti.

Verkkokoulutukset

TULkouluttaa.fi

Verkkokoulutusalustaltamme löydät kymmenittäin koulutuksia niin seuran viestintään ja markkinointiin kuin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyöhön. Lisäksi koulutusalustalta löydät seminaareja ja webinaareja erilaisista liikunta- ja urheiluaiheista.

Siirry verkkokoulutusalustalle

Koulutuskokonaisuudet

Soveltavan liikunnan koulutus
Järjestämme webinaarin Paralympiakomitean kanssa kaikille avoimesta seuratoiminnasta torstaina 31.8. klo 17.30 alkaen. Lue lisää tästä!

Seuraava soveltavan liikunnan koulutus järjestetään 15.-16.9.2023 Liikuntakeskus Pajulahdessa. Lue lisää tästä!

Hei kato mua! Koulutuskokonaisuus

Hei! Kato mua -koulutuskokonaisuus
Kuinka kohdata neuropsykiatrisen kirjon (mm. autismikirjo, ADHD) lapsia liikkunnassa.

Koulutusohjelmat

Askarruttaako jokin mieltä tai haluatko kuulla lisää koulutuksista? Ota yhteyttä seurapalvelujohtaja Ilpo Laurilaan (ilpo.laurila@tul.fi tai 050 26 23) tai vt. liikuntapäällikkö Ville Hautakankaaseen, (ville.hautakangas@tul.fi 0505718637).