Askelviikot

Askelviikot 2024

Mistä on kyse?

Vuosittainen tuttu askelkisa on nyt askelviikot. Askelviikoilla osallistujat keräävät kisaillen askelia työmatkoilla, harrastuksissa tai vaikka kauppareissuilla joukkueina tai yksilöinä kisaten itseään tai toisiaan vastaan. Seuraa käveltyjen askelten määrää päivittäin esim. askelmittarilla, aktiivisuusrannekkeella tai kännykkäsovelluksella. Kisatunnelmia voi jakaa sosiaalisessa mediassa tunnisteella #askelviikot.

Askelviikkojen tavoitteena on olla hyvänmielen liikuntatempaus ja kannustaa osallistujat tekemään liikuntaa lisääviä valintoja sekä havainnollistaa pienten arjen muutosten vaikutusta vuorokausittaiseen liikuntamäärään. Voittotuloksia tärkeämpää on oman aktiivisuuden lisääminen. Halutessaan osallistujan tuloksia ei julkaista tuloslistoilla.

Milloin
Askelviikot järjestetään syyskuussa kahden viikon ajan: 9.9.–22.9.2024.

Sarjat

  • Yksilösarja
  • Joukkuesarja
  • +65-vuotiaiden yksilösarja
  • +65-vuotiaiden joukkuesarja

Sarjoissa +65 -vuotiaat tulee kaikkien osallistujien olla vähintään 65-vuotiaita tai täyttää vuoden 2024 aikana 65 vuotta. Yleisiin sarjoihin voivat osallistua myös lapset ja nuoret. 

Säännöt

Päivitämme vuoden 2024 säännöt kevään aikana.

Tulokset / Results / Resultat

Vuoden 2023 tulokset on nyt julkaistu! Lämpimät onnittelut kaikille kisaajille. Sarjojen voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä palkintojen postittamiseksi.
Tuloksia päivitetty maanantaina 9.10.

Palaute/Feedback/Respons

Anna meille palautetta Askelkisasta! Give us feedback on the Step Collector Challenge! Ge oss respons om stegtävlingen Askelkisa!

Now also in English! Nu också på svenska!

You can find all the information and registration for the Step Collector Challenge now also in English. Go to the registration via this link: https://www.lyyti.fi/reg/askelkisa2023 and change the language at the beginning of the page.

Du kan också hitta information och anmälning för Askelkisa också på Svenska. Du kan följa denna länk: https://www.lyyti.fi/reg/askelkisa2023 och välja språket i början av sidan.


Lisätietoja askelkisasta:
Johanna Nekkonen
johanna@tul.fi tai 050 3448270.