Asiantuntijapalvelut

Seurojen toiminta ja toimintaympäristössä tapahtuneet muutokset ovat tehneet seuratyöstä monella tapaa aiempaa haasteellisempaa. Meiltä saa tukea ja apua esimerkiksi seuran hallintoon, varainhankintaan, kilpailutoimintaan, huomionosoituksiin, apurahoihin tai viestintään liittyvissä asioissa.

Kaikki TUL:n henkilökunnasta tekevät seurakehitystyötä ja kykenevät auttamaan teitä haasteissanne. Olemme myös perustaneet erillisen seurakehitystiimin. Tiimiin kuuluvat seuraavat toiminnanjohtajat ja heidän erityisosaamisalueitaan ovat:

Jarno Blomster (jarno.blomster@tul.fi tai 044 537 4765): OKM:n seuratuki, seurakehitys

Joni Valta (joni.valta@tul.fi tai 045 7731 2450): Seurakehitys, Tähtiseurat-laatuohjelma, OKM:n seuratuki

Jukka Vilkki (jukka.vilkki@tul.fi tai 045 7731 1055)

Ari Ruoholahti (ari.ruoholahti@tul.fi tai 045 604 8112): Koulutus, seurakehitys, Tähtiseurat-laatuohjelma

Mikäli sinulla on kysyttävää tai kaipaat apua, ole yhteydessä ylläoleviin henkilöihin tai seurapalvelujohtaja Ilpo Laurilaan (ilpo.laurila@tul.fi tai 050 2623).

Seuratoiminnan kehittämistuki 2023

Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämä seuratoiminnan kehittämistuki 2023 (seuratuki) on haettavissa syksyllä, myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

TUL tuottaa tallenteen lokakuussa 2023, jossa annetaan käytännön vinkkejä hakuun valmistautumisessa sekä hakuprosessin onnistuneeseen läpiviemiseen.

Rohkaisemme seuroja ennen kaikkea kehittämään toimintaansa ja lisäksi rohkeasti hakemaan yllämainittua seuratukea. TUL:n seurakehittäjät auttavat mielellään hakuprosessiin valmistautumisessa sekä varsinaisessa hakuvaiheessa. TUL seurakehittäjistä Jarno Blomster ja Joni Valta antavat käytännön vinkkejä hakuun marraskuussa järjestettävässä webinaarissa. Webinaarista annamme lisätietoja myöhemmin.

Tarkempaa tietoa antavat piirien toiminnanjohtajat sekä Ilpo Laurila (ilpo.laurila@tul.fi tai 050 2623)

Urheiluseurojen liityntäpöytäkirja (Palta)

  • Paltan jäsenenä olevat urheiluseurat voivat halutessaan liittyä liityntäpöytäkirjaan ja alkaa noudattamaan sitä työehtosopimuksena.
  • Liityntäpöytäkirjasta pääset lukemaan tästä.