Asiantuntijapalvelut


Asiantuntijapalvelut

Seurojen toiminta ja toimintaympäristössä tapahtuneet muutokset ovat tehneet seuratyöstä monella tapaa aiempaa haasteellisempaa. Meiltä saa tukea ja apua esimerkiksi seuran hallintoon, varainhankintaan, kilpailutoimintaan, huomionosoituksiin, apurahoihin tai viestintään liittyvissä asioissa.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai kaipaat apua, ole yhteydessä seurapalvelujohtaja Ilpo Laurilaan (ilpo.laurila@tul.fi tai 050 2623).

Seuratoiminnan kehittämistuki 2023

Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämä seuratoiminnan kehittämistuki 2023 (seuratuki) on pian taas haettavissa.

Hakuaika 1.11.–30.11. Huomioitavaa on, että hakuaika päättyy keskiviikkona 30.11. klo 16.15

TUL on tuottanut tallenteen, jossa annetaan käytännön vinkkejä hakuun valmistautumisessa sekä hakuprosessin onnistuneeseen läpiviemiseen. Tallenne on nähtävissä TUL:n verkkokoulutussivustolla (osoitteessa: tulkouluttaa.fi) maanantaista 10.10. alkaen.

Rohkaisemme seuroja ennen kaikkea kehittämään toimintaansa ja lisäksi rohkeasti hakemaan yllämainittua seuratukea. TUL:n seurakehittäjät auttavat mielellään hakuprosessiin valmistautumisessa sekä varsinaisessa hakuvaiheessa. TUL seurakehittäjistä Jarno Blomster ja Joni Valta antavat käytännön vinkkejä hakuun marraskuussa järjestettävässä webinaarissa. Webinaarista annamme lisätietoja myöhemmin.

Tarkempaa tietoa antavat piirien toiminnanjohtajat sekä Ilpo Laurila (ilpo.laurila@tul.fi)

Urheiluseurojen liityntäpöytäkirja (Palta)

  • Paltan jäsenenä olevat urheiluseurat voivat halutessaan liittyä liityntäpöytäkirjaan ja alkaa noudattamaan sitä työehtosopimuksena.
  • Liityntäpöytäkirjasta pääset lukemaan tästä.