Aprilliristeily

Aprilliristeily on jokakeväinen tapahtumamme, joka kokoaa yhteen liikunnasta kiinnostuneita ihmisiä.

Risteilyn yhteydessä järjestetään seminaari, jossa alansa asiantuntijat puhuvat ajankohtaisista seuratoiminnan ja liikuntapolitiikan aiheista. Pyrimme kokoamaan ohjelman aina siten, että se tarjoaa kaikille jotain kiinnostavaa.

Järjestämme ristelyllä myös kevyempää ohjelmaa, kuten viihteellinen aamunavaus laivan yökerhossa sekä suuren suosion vuosittain saanut urheilutietokilpailu. Lisäksi tarjolla on tietysti laivan oma ohjelma huippuartisteineen. Aprilliristeily on monille keino yhdistää huvi ja hyöty, sekä mahdollisuus tavata muita liikuntatoiminnassa ja seuratyössä mukana olevia henkilöitä. Risteily on monille vakiokävijöille yksi kevään kohokohdista.

Aprilliristeily 2024

Aprilliristeily järjestetään taas keväällä 2024! Laita siis kalenteriisi 5.-6.4.2024 ja lähde mukaan liikuntayhteisön yhteen kokoavalle risteilylle!

Aprilliristeily 2023

Aprilliristeily järjestettiin 1.-2.4.2023 reitillä Turku–Tukholma–Turku aluksella Viking Grace. Seminaarin huippupuhujina nähtiin eetikko Antti Kylliäinen, ihmisoikeuskouluttaja Dakota Robin, Olympiakomitean Petri Keskitalo sekä TUL:n pääsihteeri Riku Tapio.

Lämmin kiitos kaikille osallistujille!

Lisätietoja:

Lisätietoja risteilystä antaa hallinnon koordinaattori Aino Raiskinmäki.

Aino Raiskinmäki
aino.raiskinmaki@tul.fi
044 0666141