Seurapalvelut


Asiantuntijapalvelut

Koulutuspalvelut

Tuet ja avustukset

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus

Edunvalvonta ja vaikuttaminen

Tarjoamme kattavia etuja urheiluseuroille ja sen jäsenille! Jäsenseuramme ovat oikeutettuja liiton ja piiritoimistojemme asiantuntijapalveluihin sekä yhteistyökumppaneidemme tarjoamiin lukuisiin jäsenetuihin.

TUL:n jäsenedut

Asiantuntijapalvelut

Meiltä saa tukea ja apua esimerkiksi seuran hallintoon, varainhankintaan, kilpailutoimintaan, huomionosoituksiin, apurahoihin tai viestintään liittyvissä asioissa.

 

Kilpailut

Jäsenseuramme urheilijoilla on oikeus osallistua TUL:n
mestaruus- sekä piirin- ja
aluemestaruuskilpailuihin. Lisäksi jäsenseurat voivat
anoa näiden kilpailujen
järjestämisoikeutta.

Koulutus

Järjestämme monipuolisia koulutuksia ja kursseja, kuten valmentajien ja ohjaajien sekä seurahallinon koulutusta. Lisäksi järjestämme vuosittain mielenkiintoisia tapahtumia ja seminaareja.

Viestintä ja näkyvyys

Viestimme säännöllisesti jäsenille TUL:n tapahtumista sekä liikuntasektorin ja seuratoiminnan ajankohtaisista asioista. Lisäksi nostamme jäsenseuroja esille viestintäkanavissamme, erityisesti verkkolehti Aviisissa.

Hallinto

Jäsenillä on edustusoikeus piirikokouksissa ja sitä kautta vaikutusmahdollisuus piirin toimintaan. Jäsenseuralla on oikeus saada edustajiaan piirin ja TUL:n hallintoelimiin, hallitukseen ja jaostoihin.

Edunvalvonta

Vaikutamme seuratoiminnan edistämiseen liittyvissä asioissa niin valtion, kuntien kuin muiden liikuntajärjestöjenkin suuntaan.