Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry:n tapahtumien yleiset peruutusehdot

Näitä tapahtumaehtoja noudatetaan lähtökohtaisesti kaikissa TUL:n tapahtumissa, ellei toisin mainita. 

Tapahtumakohtaisesti ilmoittautumisen peruutus on maksutonta: 

  • aina tapahtumakutsussa ilmoitettuun viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka 
  • jos tapahtumakutsussa on mainittu ilmoittautumisajan jälkeinen erillinen maksuton peruutusajankohta 
  • lääkärintodistuksella erikseen mainittavalla tavalla 
  • lisäksi estyneen henkilön tilalle on mahdollista vaihtaa toinen osallistuja veloituksetta, elleivät järjestämispaikkaan (esim. urheiluopisto, hotelli, laivayhtiö tai vastaava) tai matkustustapaan (esim. lennot, bussikuljetukset, laivamatkat) liittyvät ehdot ole tälle esteenä. 

Maksuttoman peruutusajankohdan jälkeen veloitamme jo syntyneet kulut ja kuitenkin vähintään 30 €. Tämä koskee myös maksuttomia ja verkossa tapahtuvia tapahtumia. 

Joissain tapahtumissa noudatamme tapahtuman järjestämispaikkaan tai matkustustapaan liittyviä peruutusehtoja, jolloin tämä on mainittu tapahtumakutsussa. 

Yleinen sääntö, jota noudatetaan, mikäli tapahtumakutsussa ei ole mainintaa ilmoittautumisajankohdasta tai peruutusajankohdasta eikä peruutus perustu lääkärintodistukseen: 

  • ilmoittautumisen peruutus on maksutonta 30 vrk ennen tapahtuman alkua 
  • Maksuttoman peruutusajankohdan jälkeen veloitamme jo syntyneet kulut ja kuitenkin vähintään 30 €. Tämä koskee myös maksuttomia ja verkossa tapahtuvia tapahtumia. 

Mikäli joudumme perumaan tapahtuman vähäisen osallistujamäärän tai kouluttajan/ohjaajan sairastumisen vuoksi, palautetaan osallistujalle koko osallistumismaksu.