Muut jäsenedut

Nuorelle siivet -arpa

Nuorelle siivet -arpa on Suomen suurin tavara-arpajainen. Arvan tuotoilla tuetaan urheilujärjestöjen tärkeää työtä sen eteen, että jokainen lapsi ja nuori saa riittävästi liikettä arjessaan sekä mahdollisuuden harrastaa liikuntaa. Suomen Olympiakomitean ja 22 urheilujärjestön yhteistyönä on järjestetty monipuolista toimintaa ympäri maata.

Seuroilla, joukkueilla ja ryhmillä on mahdollisuus hyödyntää Nuorelle siivet -arpaa myös omassa varainhankinnassaan. Joukkueen tai seuran varainhankintaa varten arvat voi personoida esimerkiksi omilla kuvilla ja logoilla. Käynnissä olevan kampanjan aikana joukkue tai seura saa 50% myyntiprovision myydyistä arvoista 31.3.2024 asti.

Lue lisää Nuorelle siivet -arvasta varainhankintakeinona oheisen linkin kautta: www.nuorellesiivet.fi/seuramyynti.

Solidsport

Solidsport on Pohjoismaiden suosituin urheilun striimausalusta. Solidsportin avulla seura voi livestriimata otteluita, turnauksia tai tapahtumia. Seura voi itse päättää lähetyksiensä hinnat. Olemme sopineet Solidsportin kanssa yhteistyöstä, jonka mukaan meidän jäsenseurat saavat Solidsportilta sovitun prosenttiosuuden lähetyksiensä tuloista.

TUL:n jäsenseuroilleen neuvottelema osuus on 53 % lähetyksen tuloista. Jäsenedun saaminen edellyttää kanavan luomista tämän linkin kautta.

Tästä pääset tutustumaan, miten Solidsport otetaan käyttöön: Solidsportin käyttöönotto ja tästä yleisesti Solidsportiin www.solidsport.com