Jalkapallo

Jalkapallo on TUL:n harrastetuin laji lajikohtaisilla lisensseillä mitattuna. Jalkapallotoimintamme tukee suomalaista jalkapallon kehitystyötä Suomen Palloliiton seurojen kokouksen päätöksillä.

Täydennämme Palloliiton toimintaa mestaruusturnauksilla, cupeilla, harrastejalkapallolla, seurakoulutuksilla ja leireillä. Varsinaisen lajikoulutuksen järjestää Palloliitto.

TUL:n järjestää tulevalla talvi- ja kesäkaudella junioreiden harrastesarjaa Pohjanmaan alueella.

TUL cup 2024

1 kierros

25.4. Lapuan Ponnistus – Sisu-Pallo 2 – 4 (1 – 4)
19.5. Someron Voima – WJK Varkaus 1 – 3 (0 – 1)
Samuli Laine 1 – 0 (25 min)
Juho Väänänen 1 – 1 (72 min)
Juho Väänänen 1 – 2 (81 min)
Robert Ruippo 1 – 3 (89 min rp.)

2 kierros
xx.x Sisu-Pallo – Seinäjoen Sisu

3 kierros WJK Varkaus – Seinäjoen Sisu/Sisu-Pallo

Finaali
TPV Tampere – 3 kierroksen voittaja

Ajankohtaista

TUL Cupin vuoden 2024 ilmoittautuminen on alkanut. Se päättyy 28.2.2024 klo 23:59. Ole ajoissa asialla. Ilmoittautuminen tällä lomakkeella.

Viime vuoden mestariksi itsensä pelasi kakkoseen noussut TPV Tampereelta. Se voitti loppuottelussa Seinäjoen Sisun 3-0 Seinäjoen keskuskentällä pelatussa ottelussa.

Ilmoittautuminen tapahtuu lyyti -lomakkeella. Osallistumismaksu 50,- / joukkue tai 75,- / kaksi joukkuetta samasta seurasta. Ottelut pelataan mahdollisimman pitkään alueellisesti kotijoukkueen vastatessa ottelujärjestelyistä. Kulut jaetaan joukkueiden kesken 50-50 periaatteella. Matkakorvauksista lasketaan 1,20 / km maksun tasauksessa (bussi/useampi hlöauto).

Loppuottelun tai mahdollisen lopputurnauksen järjestelyistä ja kuluista vastaa TUL.

Kävelyfutis

Kävelyfutiksen tavoitteena on lisätä hyvinvointia liikunnan avulla. Pelikentillä inspiroiva ja mielekäs tekeminen, osana joukkuetta toimiminen ja yhdessä koetut ainutlaatuiset hetket tukevat tätä tavoitetta liikkumisen terveyshyötyjen lisäksi. Peliporukoissa koetaan yhdessä onnistumisia ja pettymyksiä ja toimitaan asiantuntijoina. Pelaaminen ja joukkueen kanssa yhdessä olo on arvokasta itsessään! Tuemme kävelyfutiksen aloittamisessa ja liittämisessä osaksi organisaation toimintaa.

Starttaa matalan kynnyksen Kävelyfutis omassa seurassa koulutusalustaltamme TULkouluttaa.fi löytyvän verkkokoulutuksen avulla! Kurssilta löydät mm. kävelyfutiksen säännöt sekä ohjevideoita ja vinkkejä toimintaaan. Kurssi antaa valmiuksia toiminnan aloittamiseen esimerkiksi omassa urheiluseurassa. Kurssin materiaalin on tuottanut ja Kävelyfutis-hankkeesta vastaa Kukunori.

Luotuasi tunnukset verkkokoulutusalustalle käytössäsi on koko laaja verkkokoulutustarjontamme.

Yhteystiedot

Jarkko Tenkula, lajivastaava,
044 355 59 19, jarkko.tenkula(at)tul.fi

Jaoston kokoonpano:
Jukka Ikäläinen pj. 045 110 9206, jukkai(at)jippii.fi
Jan Kaski
Mikko Kosunen