Seurapäivät


MENESTYKSEN POLKU -SEMINAARI

Miten luoda voittavat tavat? Mitä yhteistä on menestyjillä? Entä miten rakentaa voittava tiimi?

Näihin kysymyksiin kuulemme vastauksen Menestyksen polku 2021 -seminaarissa!

Loppuvuoden mielenkiintoisin seminaari Menestyksen polku järjestetään lauantaina 27.11. Hotelli Crowne Plazassa Helsingissä. Seminaarissa saat eväät muutokseen, muutoksen mahdollistamiseen ja menestykseen. Suomen parhaat puhujat kertovat omat tarinansa, jotka mahdollistivat menestyksen.

Menestyksen polku -seminaari on kiinnostava kohtaamispaikka jokaiselle menestyksestä, liikunnasta ja urheilusta tai itsensä johtamisesta kiinnostuneelle henkilölle.

Ohjelma

10.00 Brunssi
11. 45 Lasse Mikkelsson – Seminaarin avaus
12.00 Markku Kanerva – Voittavan tiimin rakentaminen
13.00 Velipekka Nummikoski – Veikkaus ja rahapelijärjestelmä murroksessa – miten menestymme tulevaisuudessa?
13.30 Pekka Hyysalo – Liikunnan merkitys vaikeuksien voittaminen

Kahvitauko

15.00 Aleksi Tossavainen – Voittavien tapojen luominen
15.45 Esko Ranto – Menestymisen mahdollistaminen liikuntapolitiikan keinoin

16.00–19.00  Valinnan vapaus:

  • Salamatarinat – lasikatot rikki, Birgitta Kervinen ja Valentin Kononen
  • Crowne Plazan talvipuutarhassa pubivisa
  • Olympiastadionin kierros

19.19
Kolmen ruokalajin illallinen viineineen
Yllätysesiintyjä

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Tapahtuman juontajana toimii toimittaja ja juontaja Manu Myllyaho.

Saapuminen

Menestyksen polku -seminaarille on varattu oma sisäänkäynti, joka löytyy Crowne Plazan Kivelänkadun puoleisilta ovilta. Sisäänkäynnin tunnistat tapahtuman opasteista ja henkilökuntamme opastaa ovilla tarvittaessa.

Seminaaripäivä alkaa hotelli Crowne Plazan runsaalla brunssilla Winter Gardenissa klo 10.00. Koska brunssille on ilmoittautunut runsaasti ihmisiä, varauduthan odottamiseen ja saavut tapahtumapaikalle ajoissa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt. Mikäli haluat osallistua seminaariin, voit tiedustella peruutuspaikkoja: ville@tul.fi p. 050 571 8637

Voit ilmoittautua tapahtumaan
1) Seminaariohjelmaan (klo 10–18) 59 €
2) Seminaariohjelmaan + illalliseen klo (10-23.30) 99 €
3) Seminaariohjelmaan + illalliseen + yöpyminen 149 € /199€

Illallinen

Plaseerattu illallinen järjestetään hotelli Crowne Plazan Ballroomissa. Ovet aukeavat klo 18:45. Illallisen pukukoodi on siisti smart casual – ohjeistukseen voit tutustua esimerkiksi Yhteishyvän verkkosivuilla.

Yöpyminen

Yöpyminen tapahtuu hotelli Crowne Plazan laadukkaissa 1- tai 2-hengen huoneissa. Hotellin aamupala on tarjolla sunnuntaina klo 7.30–11.
Sunnuntaina on mahdollisuus osallistua olympiakävelijä Antti Kempaksen kanssa Töölönlahden kävelylle. Lähtö tapahtuu klo 10.15 Crowne Plazan hotellin pääovilla.
Huoneiden luovutus klo 12 mennessä.

Puhujien esittely

Markku Kanerva

Markku Kanerva on jalkapallovalmentaja sekä entinen jalkapalloilija. Kanervasta tuli Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja joulukuussa 2016. Kanerva johdatti Suomen jalkapallomaajoukkueen historiallisesti ensimmäistä kertaa jalkapallon EM-kisoihin 2020. Kanerva on valittu neljä kertaa vuoden valmentajaksi vuosina 2009, 2018, 2019 ja 2020. Puheenvuorossaan Kanerva käy läpi, miten voittava joukkue rakennettiin EM-karsintoihin.

Pekka Hyysalo

Pekka Hyysalo on entinen freeskilaskija, jonka ammattilaisura päättyi äkillisesti huhtikuussa 2010 Hyysalon joutuessa vakavaan hyppyonnettomuuteen. Onnettomuuden seurauksena Hyysalo sai vakavan aivovamman ja oli kolme viikkoa koomassa. Vastoin synkkiä ennusteita hän kuntoutui sisun ja periksiantamattomuuden voimalla itsenäiseen elämään. Puheenvuorossaan Hyysalo puhuu vastoinkäymisten kohtaamisesta ja niiden voittamisesta.

Aleksi Tossavainen

Aleksi Tossavainen (LitM) on psyykkinen valmentaja ja tietokirjailija. Aleksi vastaa Eerikkilä Performance Centerissä urheilijoiden, valmentajien ja yritysten psyykkisestä valmennuksesta ja toimii kouluttajana sekä valmentajana kokonaisvaltaisen valmennuksen ja hyvinvoinnin osa-alueilla. Puheenvuorossaan Aleksi käy läpi miten luoda voittavat tavat omaan arkeensa.

Birgitta Kervinen

Birgitta Kervinen on kansainvälisesti menestynyt urheiluvaikuttaja. Kervinen on vaikuttanut urheilujärjestöjen luottamustehtävissä yli 40-vuotta ensiksi Työväen Urheiluliitossa (TUL), sitten Suomen Liikunnassa ja Urheilussa (SLU) ja Suomen Olympiakomiteassa (OK). Yksi Kervisen merkittävimmistä saavutuksista on sukupuolten tasa-arvon edistäminen liikunnassa ja urheilussa. Kansainvälinen Olympiakomitea myönsi vuonna 2017 Kerviselle ensimmäisenä suomalaisena Naisurheilun maailmanpalkinnon (KOK:n World Trophy) tyttöjen ja naisten hyväksi tehdystä tasa-arvotyöstä.

Valentin Kononen

Valentin Kononen on entinen huippu-urheilija ja nykyään menestynyt liikemies. Kononen on Suomen menestynein mieskävelijä voittaen useita mitaleita arvokisoista. Konosen urheilu-ura huipentui vuonna 1995 Göteborgin MM-kultamitaliin. Urheilu-uransa jälkeen Kononen perusti oman yrityksen vuonna 2004. Ohjelmistovuokrausta tarjoava yritys myytiin ohjelmistojätti Vismalle vuonna 2021. Puheenvuorossaan Kononen käy läpi, miten huippu-urheilijasta tuli menestynyt yrittäjä.

Velipekka Nummikoski

Velipekka Nummikoski on entinen Raha-automaattiyhdistyksen (RAY) toimitusjohtaja ja nykyisin Veikkauksen varatoimitusjohtaja. Positionsa ansiosta Nummikoski tuntee rahapelijärjestelmän läpikotaisin sekä ennen kaikkea sen vaikutuksen mm. maamme liikuntaan ja urheiluun, kulttuuriin, tieteeseen ja taiteeseen. Nummikosken puheenvuoro tarjoaa meille liikunnasta ja urheilusta kiinnostuneille sisäpiirin tietoa tulevasta sekä luo katsausta veikkauksen mahdollistamaan rahoitukseen.

Esko Ranto

Esko Ranto on pitkän linjan urheiluvaikuttaja, poliitikko ja yritysjohtaja. Ranto toimii Suomen Opetus- ja kulttuuriministeriön nuoriso- ja liikuntapolitiikan osaston ylijohtajana. Aikaisemmin Ranto on ehtinyt toimia muun muassa TUL:n pääsihteerinä, Helsingin kaupungilla liikuntajohtajana sekä Suomen Liikunta ja Urheilu ry:ssä tutkimus- ja kehityspäällikkönä.

Koronaturvallisuus

Päivitetty keskiviikkona 26.11.2021

Haluamme varmistaa seminaariin terveysturvallisen osallistumisen jokaiselle osallistujalle. Noudatamme tilaisuudessa turvallisuusohjeita ja seuraamme Uudenmaan koronatilannetta ja Aluehallintoviraston ohjeistusta tarkasti.

Varmistetaan yhdessä turvallinen tapahtuma noudattamalla myös seuraavia ohjeita:

  • Huolehdi turvaväleistä erityisesti aulatiloissa ja mahdollisissa jonoissa.
  • Suosittelemme vahvasti käyttämään maskia erityisesti siirtymätilanteissa ja hetkissä, joissa turvavälien pitäminen on haastavaa.
  • Osallistuthan tapahtumaan vain täysin terveenä. Ethän saavu paikalle, mikäli sinulla on lieviäkään sairastumiseen viittaavia oireita.
  • Tapahtumassa on tarjolla käsihuuhdetta. Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta koko seminaaripäivän ajan. Käsien peseminen saippualla on mahdollista kaikissa wc-tiloissa.
  • Yskithän / aivastathan tarvittaessa kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaan.

Lisätiedot:
Ville Hautakangas
ville@tul.fi
050 571 8637