Seurapäivät

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten Helsinkiin kannattaa matkustaa?

  • Helsinkiin pääsee joukkoliikennettä hyödyntäen käytännössä joka puolelta Suomea. Suosittelemme saapumista bussilla tai junalla. Hotellin vierestä löytyy myös maksullinen parkkihalli omalla autolla paikalle saapuville. Scandic Grand Central sijaitsee aivan päärautatieaseman kupeessa ja Kampin bussiterminaalista matkaa hotellille kertyy vain vajaa kilometri.

Kuka voi osallistua Seurapäiville?

  • Kuka tahansa voi osallistua! Seurapäivät on tarkoitettu kaikille motivaation teemasta kiinnostuneille, liikuntayhteisölle, urheiluseurojen edustajille sekä liikunnan ja urheilun ammattilaisille. Tervetuloa mukaan!

Onko hotelli ja seminaaritila esteetön?

  • Scandic Grand Centralin kokoustilat ovat esteettömät ja niiden läheisyydestä löytyy myös esteetön WC. Hotelli on on suunniteltu esteettömäksi. Yksityiskohtaista esteettömyystietoa hotellista löydät Scandic Grand Centralin verkkosivuilta. Mikäli sinulla herää aiheesta kysymyksiä, olethan yhteydessä henkilökuntaamme tai suoraan hotellille.

Kuinka kauan lippuja voi ostaa? 

  • Lippuja voi ostaa niin kauan kuin paikkoja on vapaana. Tapahtuman paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Olen ilmoittautunut, enkä pääsekään osallistumaan tapahtumaan. Miten toimin?

  • Ilmoittautuminen on sitova, mutta yllättäviä esteitä voi silti matkan varrella ilmetä. Estyneen osallistujan tilalle voi kuluitta vaihtaa toisen osallistujan vielä kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Mikäli joudut perumaan osallistumisen esimerkiksi sairastapauksen takia, olethan meihin yhteydessä. Lääkärintodistusta vastaan peruutus on kuluton. 

Olen saapumassa paikalle omalla autolla. Onko hotellilla pysäköintitilaa?

Minulla on erityisruokavalioita. Huomioidaanko erityisruokavaliot seminaarissa?

  • Lounas sekä illallinen tarjoillaan jokaisen erityisruokavalio huomioiden. Erityisruokavalioista tulee mainita ilmoittautumisen yhteydessä ”Terveisiä järjestäjälle” -kohdassa. 

Miten voin varmistaa olenko ilmoittautunut, ja mistä löydän lippuni? 

  • Lipun varattuasi saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi osoitteesta tul@tul.fi. Tilausvahvistuksen kautta voit myös muokata tietojasi tai päivittää ryhmäsi tietoja vielä lähempänä tapahtumaa. 

Mikä on tapahtuman pukukoodi? 

  • Seminaaripäivälle ei ole erillistä pukukoodia. Illallistilaisuuden pukukoodi on smart casual. Voit tutustua ohjeistukseen esimerkiksi tämän linkin kautta Yhteishyvän verkkosivuilta.

Mitä majoituspaketti sisältää? 

  • Mikäli majoitut Scandic Grand Central -hotellissa, varaukseen kuuluu majoitus valintasi mukaan yhden tai kahden hengen huoneessa, aamiainen sekä muut hotellin palvelut. Löydät hotellista sekä sen palveluista lisätietoja Scandic Grand Centralin verkkosivuilta tämän linkin kautta.  

Mistä tunnistan TUL:n henkilökunnan? 

  • Tunnistat TUL:n henkilökunnan punaisista t-paidoista. TUL:n henkilökunta auttaa teitä mielellään kaikissa tapahtumaan liittyvissä kysymyksissä.