Seurapäivät

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten Raumalle kannattaa matkustaa?

 • Raumalle pääsee joukkoliikennettä hyödyntäen bussilla. Suoria yhteyksiä kulkee esimerkiksi Porista, Turusta, Tampereelta, Helsingistä ja Vaasasta. Tarkistathan ajantasaisen aikataulun ja vuorot Matkahuollon verkkosivuilta. Rauman linja-autoasemalta on noin kilometrin matka hotellille.

Kuka voi osallistua Seurapäiville?

 • Kuka tahansa voi osallistua! Seurapäivät on tarkoitettu kaikille motivaation teemasta kiinnostuneille, liikuntayhteisölle, urheiluseurojen edustajille sekä liikunnan ja urheilun ammattilaisille. Tervetuloa mukaan!

Onko hotelli ja seminaaritila esteetön?

 • Scandic Rauman kokoustilat ovat esteettömät ja niiden läheisyydestä löytyy myös esteetön WC. Hotellin ravintolassa on tasoeroja ja ravintolassa on alueita, joihin ei pääse pyörätuolilla. Kulkureitti ravintolaan on vähintään 100 cm leveä. Hotellissa ei valitettavasti ole erillisiä esteettömiä huoneita. Lisätietoja esteettömyydestä löydät Scandic Rauman verkkosivuilta. Mikäli sinulla herää aiheesta kysymyksiä, olethan yhteydessä henkilökuntaamme tai suoraan hotellille.

Kuinka kauan lippuja voi ostaa? 

 • Lippuja voi ostaa niin kauan kuin paikkoja on vapaana. Tapahtuman paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen päättyy torstaina 9.11.

Olen ilmoittautunut, enkä pääsekään osallistumaan tapahtumaan. Miten toimin?

 • Ilmoittautuminen on sitova, mutta yllättäviä esteitä voi silti matkan varrella ilmetä. Estyneen osallistujan tilalle voi kuluitta vaihtaa toisen osallistujan vielä kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Mikäli joudut perumaan osallistumisen esimerkiksi sairastapauksen takia, olethan meihin yhteydessä. Lääkärintodistusta vastaan peruutus on kuluton. 

Olen saapumassa paikalle omalla autolla. Onko hotellilla pysäköintitilaa?

 • Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä hotellin yhteydessä olevalle parkkipaikalle. Parkkipaikalle vaaditaan pysäköintilupa, jonka saa hotellin vastaanotosta. Pysäköinti on maksutonta. 

Minulla on erityisruokavalioita. Huomioidaanko erityisruokavaliot seminaarissa?

 • Lounas sekä illallinen tarjoillaan jokaisen erityisruokavalio huomioiden. Erityisruokavalioista tulee mainita ilmoittautumisen yhteydessä ”Terveisiä järjestäjälle” -kohdassa. 

Miten voin varmistaa olenko ilmoittautunut, ja mistä löydän lippuni? 

 • Lipun varattuasi saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi osoitteesta tul@tul.fi. Tilausvahvistuksen kautta voit myös muokata tietojasi tai päivittää ryhmäsi tietoja vielä lähempänä tapahtumaa. 

Mikä on tapahtuman pukukoodi? 

 • Seminaaripäivälle ei ole erillistä pukukoodia. Illallistilaisuuden pukukoodi on smart casual. Voit tutustua ohjeistukseen esimerkiksi tämän linkin kautta Yhteishyvän verkkosivuilta.

Mitä majoituspaketti sisältää? 

 • Mikäli majoitut Scandic Rauma -hotellissa, varaukseen kuuluu majoitus valintasi mukaan yhden tai kahden hengen huoneessa, aamiainen sekä muut hotellin palvelut. Löydät hotellista sekä sen palveluista lisätietoja Scandic Rauman verkkosivuilta tämän linkin kautta.  

Mistä tunnistan TUL:n henkilökunnan? 

 • Tunnistat TUL:n henkilökunnan punaisista t-paidoista. TUL:n henkilökunta auttaa teitä mielellään kaikissa tapahtumaan liittyvissä kysymyksissä.