CSIT:n kilpailut


CSIT Maailmankisat 2023 Italian Cerviassa

CSIT Maailmankisat (World Sports Game, WSG) ovat amatööriurheilun Maailmankisat.

WSG on kahden vuoden välein järjestettävä suuri moniurheilutapahtuma, joka on täynnä urheilua, eri kulttuureja, hauskanpitoa ja uusia mahdollisuuksia. Nämä kilpailut eivät ole suunnattu huippu-urheilijoille, vaan amatööriurheilijoille eri maista ja kulttuureista ympäri maailmaa.

Tapahtuma tarjoaa osallistujille kilpailujen lisäksi kansainvälisen urheiluviikon matkailu- ja kulttuurisisältöä, jota he eivät koskaan unohda.

Seuraavat CSIT:n Maailmankisat järjestetään Italian Cerviassa 5.–10.9.2023.

Osallistuminen:
Kilpailuun ovat tervetulleita kaikki liikunnan ja urheilun ystävät, jotka eivät ole viimeisen neljän vuoden aikana kilpailleet arvokisoissa, kuten olympialaiset, MM-kisat, EM-kisat, Kansanyhteisön kisat tai pelanneet ammattilaisliigoissa tai mestaruussarjoissa kansallisella tai kansainvälisellä tasolla kyseisessä kilpailtavassa lajissa.

Ilmoittautuminen Maailmankisoihin on nyt alkanut! Ilmoittautuminen tapahtuu TUL:n kautta. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisaika päättyy 15.5.2023.

Matkapaketit:

MatkapakettiSisältöHinta
OmatoimimatkaTUL:n kautta varataan ja maksetaan vain osallistumismaksu sekä TUL:n kisa-asu. Huomioithan, että tapahtumaan ei voi osallistua ilman osallistumismaksua.210 €
Koko matkapaketti Sisältää TUL:n kautta varattavat lennot (Helsinki-Bologna-Helsinki), kuljetuksen lentokentältä kisakaupunkiin ja takaisin, majoituksen, ruokailut, osallistumismaksun sekä TUL:n kisa-asun. Hinta riippuu valitusta lentoajasta sekä majoitustyypistä (kahden, kolmen tai neljän tähden hotelli). Voit tutustua tarkkaan hinnastoon ilmoittautumislomakkeella.
Majoitus + osallistumismaksuSisältää TUL:n kautta varattavan majoituksen, ruokailut, osallistumismaksun sekä TUL:n kisa-asun. Hinta riippuu valitusta majoitustyypistä (kahden, kolmen tai neljän tähden hotelli). Voit tutustua tarkkaan hinnastoon ilmoittautumislomakkeella.

Osallistumismaksu pitää sisällään myös ilmaisen julkisen liikenteen kisapaikkakunnilla, järjestäjän tervetuliaispaketin sekä ilmaiset kiropraktikonpalvelut 

Lennot:

Lentohinnat pitävät sisällään kilpailujärjestäjän järjestämän lentokenttäkuljetuksen. Lentoja on tarjolla rajattu määrä. 4.9.2023 lähtevä lento on varattu osallistujille, jotka osallistuvat uintiin tai tennikseen.

Lentojen ajankohtaReittiHinta
4.9.2023: Lähtö klo 18:10, Saapuminen klo 22:25 / 10.9.2023 Paluu klo 06:00, Saapuminen klo 13:15 Helsinki – Amsterdam – Bologna /
Bologna – Amsterdam – Helsinki
458 €
5.9.2023: Lähtö klo 06:10, Saapuminen 12:45 / 10.9.2023 Paluu klo 13:25, Saapuminen 18:55Helsinki – München – Bologna /
Bologna – München – Helsinki
689 €
5.9.2023: Lähtö klo 06:30, Saapuminen klo 10:15 / 10.9.2023 Paluu 06:15, Saapuminen klo 12:40 Helsinki – Frankfurt – Bologna /
Bologna – Frankfurt – Helsinki
546 €
5.9.2023: Lähtö klo 13:40, Saapuminen klo 17:30 / 10.9.2023 Paluu klo 18:20, Saapuminen klo 01:05 (11.9.)Helsinki – Frankfurt – Bologna /
Bologna – Frankfurt – Helsinki
742 €

Majoitusvaihtoehdot:

Mikäli varaat majoituksen TUL:n kautta, hintaan sisältyy osallistumismaksu. Lisäksi majoituspaketin hintaan kuuluu ruokailut. Majoitusvaihtoehdot ovat kisajärjestäjän tarjoamia eikä hotelleista ole vielä tarjolla tarkempaa tietoa tähtiluokitusta lukuunottamatta.

5.-10.9.Kahden tähden (** ) hotelliKolmen tähden (***) hotelliNeljän tähden (****) hotelliHostelli (vain voimistelijat)
Yhden hengen huone514 €568 €628 €Hostelli 373 €
Kahden hengen huone409 €463 €548 €Hostelli premium 408 €
Kolmen hengen huone404 €448 €543 €
Neljän hengen huone394 €438 €533 €

Kilpailulajit:

Beachtennis
Beach Volley (3 pelaajaa)
Cheerleading
Jalkapallo (11 pelaajaa)
Joukkuevoimistelu
Judo
Karate
Koripallo
Koripallo 3×3
Lentopallo (6 pelaajaa)
Mamanet
Minijalkapallo (5 pelaajaa)
Padel
Paini
Parkour

Petankki
Pöytätennis
Rantapaini
Ropeskipping
Rytminen voimistelu
Shakki
Teamgym
Tennis
Uinti
Yleisurheilu

FAQ – CSIT:n Maailmankisat 2023

Kuka voi osallistua CSIT:n Maailmankisoihin?

  • Kaikki! Osallistumisoikeutta ei ole ammattiurheilijoilla tai urheilijoilla, jotka ovat edustaneet maataan esimerkiksi Euroopan- tai Maailmanmestaruuskisoissa tai Olympialaisissa. Löydät lisätietoja omasta lajista ja sarjoista tarkemmin kilpailukutsusta (englanniksi). Maailmankisojen yhteydessä järjestetään liikuntatoimintaa myös +55 -vuotiaille ja kisoihin voi lähteä myös kannustajan roolissa.

Miten ilmoittautumislomake toimii?

  • Ilmoittautumisen voi tehdä esimerkiksi joukkueittain tai matkaseurueittain verkkolomakkeen kautta. Lomakkeen kautta valitaan myös mahdolliset majoitusvaihtoehdot sekä lennot. Täytäthän kohdat huolella, jotta järjestelmä laskee laskun oikein. Mikäli ilmoittautumislomakkeen käytöstä herää kysymyksiä, voit olla yhteydessä TUL:n tapahtumakoordinaattori Lauri Kurkiseen (lauri.kurkinen@tul.fi).

Koska Maailmankisojen osallistuminen pitää maksaa?

  • Osallistumismaksulaskun eräpäivä on 15.5.2023. Käytäthän maksaessasi laskuun merkittyä viitettä. Maksun voi maksaa myös pankki- tai luottokortilla ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli laskutuksen suhteen herää kysymyksiä, voit olla yhteydessä TUL:n hallinnon koordinaattori Aino Raiskinmäkeen (aino.raiskinmaki@tul.fi).

Mitä kuuluu TUL:n kisa-asuun?

  • Kisa-asuun kuuluu Maailmankisoihin suunniteltu tekninen T-paita, housut, takki sekä reppu. Kisa-asua käytetään Maailmankisoissa edustaessa.

Missä voin ilmoittaa vaatekokoni, huonekaveritoiveeni tai lisätiedot kilpailuosallistumiseen liittyen?

  • Tarkemmat tiedot kerätään ilmoittautuneilta osallistujilta ilmoittautumisajan päätyttyä sähköisesti. Tässä vaiheessa kerätään esimerkiksi vaatekoot TUL:n kisa-asutilausta varten, tarkemmat huonejaot sekä esimerkiksi painoluokat tiettyihin kilpailulajeihin liittyen.

Keneltä voin kysyä lisätietoja?

  • Löydät henkilöstömme yhteystiedot verkkosivuiltamme täältä. Oman lajin lajivastaavat auttavat mielellään lajiasioissa askarruttavissa kysymyksissä. Yleisissä kysymyksissä teitä auttaa Ville Hautakangas (ville.hautakangas@tul.fi).

Kansainvälinen Työväen ja Amatööriurheilun Urheiluliitto CSIT – Internation Workers & Amateurs Confederation

TUL on kansainvälisen Työväen ja Amatööriurheilun Urheiluliitto CSIT:n jäsenjärjestö. CSIT (Confédération Sportive Internationale Travailliste et Amateur / International Workers and Amateursin Sports Confederation) on perustettu vuonna 1913 Belgiassa ja siihen kuuluu 44 jäsenjärjestöä 35 eri maassa. Järjestöämme CSIT:n hallituksessa edustaa Anu Rajajärvi.

CSIT järjestää mestaruuskilpailuja useissa eri lajeissa ja joukkueemme ovat menestyneet mestaruuskilpailuissa erittäin hyvin. Vahvimpia lajeja kansainvälisessä toiminnassamme ovat paini, lentopallo, jalkapallo, tennis, judo, pöytätennis, shakki, yleisurheilu ja uinti.

Järjestön korkein päättävä elin on joka kolmas vuosi kokoontuva edustajakokous eli kongressi. Niinä vuosina, jolloin kongressia ei järjestetä, kokoontuu yleiskokous. Käytännön työtä johtaa hallitus, jonka alaisuudessa toimii 15 lajikomissiota. TUL:sta lajikomissioihin kuuluu Jari Hakala tenniskomissiossa, Mika Vuori painikomissiossa, Leena Starck voimistelukomissiossa ja Petteri Laitinen yleisurheilukomissiossa.

Keskeiset yhteistyötahot ovat KOK, ICSSPE, GAISF, WHO, ILO ja Sosialistinen Internationaali.

Tästä linkistä CSIT:n sivuille
Katso tästä CSIT:n esittelyvideo the colours of CSIT (englanti)


Championships Finland 2022

Date: August 24th-28th 2022
Place: Oulu, Finland

Preliminary registration deadline: April 23rd 2022
Final registration deadline: June 24th 2022

The CSIT Swimming Championships 2022 took place in Oulu, Finland. The Championships are open for members and non-members of CSIT and will be organized in the spirit of brotherhood, respect and peace. Thank you all for participating in this great event!

Check out the amazing atmosphere and memories from the video below!

Download Championships Swimming Finland 2022 logos


Lisätietoa

Antti Kempas
antti.kempas(at)tul.fi
050 337 5942