TUL 105 – Juhlagaala

Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry juhlii 105-vuotista taivaltaan vuonna 2024. Juhlavuosi huipentuu marraskuussa perjantaina 29.11. Helsingin Olympiastadionin auditoriossa järjestettävään Juhlagaalaan. Gaalanäytöksen lisäksi perjantaina 29.11. Olympiastadionilla kuullaan liikunnan ja urheilun yhdenvertaisuusteemoista sekä tasa-arvoisen urheilun historiasta miniseminaarin muodossa. Tapahtumaviikonloppu jatkuu Helsingissä, Scandic Grand Centralissa lauantaina 30.11. järjestettävillä Seurapäivillä.

Juhlagaalan tarkempi ohjelma julkaistaan ja lipunmyynti tapahtumaan alkaa elo-syyskuussa 2024. Tapahtuman toteuttamiseen on saatu tukea Kuluttajaosuustoiminnan säätiöltä.

Hae gaalaan esiintyjäksi!

Juhlagaalan esiintyjähaku on nyt auki. Esiintyjiksi gaalaan voivat hakea eri esittävien lajien edustajat, niin yksilöt, ryhmät kuin joukkueetkin. Haemme mukaan noin 20 erilaista esitystä, ja toivomme hakijoita laajasti eri lajeista, taustoista sekä ikäryhmistä. TUL 105 -juhlagaala on loistava tilaisuus tuoda esille omaa osaamista ja lajia, nauttia huikeasta tunnelmasta sekä kerryttää arvokasta esiintymiskokemusta.

Olympiastadionilla esiintymisalueen koko on noin 16 x 8 metriä. Tilan korkeus mahdollistaa esiintymisen erilaisten välineiden kanssa, mutta tilassa ei ole saatavilla esimerkiksi patjoja, trampoliineja tai muita telineitä. Voit tutustua Olympiastadionin auditorioon tarkemmin oheisen linkin kautta (linkki Olympiastadionin verkkosivuille).

Gaalan alustava aikataulu on seuraava:

  • Saapuminen Olympiastadionille noin kello 14
  • Kenraaliharjoitukset 15:00-16:30
  • Gaala 18:30-20:00

Hakuaika päättyy heinäkuun lopussa, keskiviikkona 31.7. Esiintyjävalinnat vahvistetaan elokuun 2024 aikana. Täytättehän hakulomakkeeseen huolella joukkueen/ryhmän/esityksen yhteyshenkilön tiedot, sillä kaikki väliaikatiedot lähetetään näille yhteyshenkilöille. Hae mukaan esiintyjäksi oheisen hakulomakkeen kautta:

Mikäli sinulla herää kysyttävää juhlagaalasta, voit ottaa yhteyttä TUL:n hallinto- ja tapahtumakoordinaattori Janne Suur-Hamariin (janne.suur-hamari@tul.fi).

Yläbannerin kuvituskuva on luotu tekoälyllä.