Liikkeelle!


Askelkisan 2020 tulokset löytyy osoitteesta https://tul.fi/tapahtumat/aikuisliikunta/askelkisa/

 

Liikkeelle!-kuntokuukausi järjestetään vuosittain syyskuussa. Kuntokuukauden aikana jäsenseuramme järjestävät kaikille avoimia liikuntatempauksia, luontoretkiä ja muita liikunnallisia tapahtumia ympäri Suomen.

Lataa Liikkeelle!-taukojumppa tulostettavassa pdf-muodossa

 

LIIKKEELLE! -KUNTOKAMPANJA 2020

Liikkeelle! -kuntokampanjaa vietetään tuttuun tapaan koko syyskuun 2020 ajan ja #askelkisa toteutetaan ma 14.9. – su 27.9.2020.

Liikkeelle! -tapahtumien ja askelkisan tarkoitus on jälleen tarjota monipuolisia liikuntamahdollisuuksia niin lapsille kuin aikuisellekin syyskuun aikana. Tapahtumia voivat järjestää niin TUL:n piirit ja seurat kuin muut yhdistykset ympäri Suomen. Tapahtuma voi olla esimerkiksi seuran lajitutustumispäivä, luontoretki tai kuntoliikuntatapahtuma.

 

LIIKKEELLLE! -tapahtumien haku

TUL ry etsii järjestäjiä Liikkeelle! -tapahtumille syyskuulle 2020 ympäri Suomen.

Tapahtuman toteutus on vapaa ja se voi olla suunnattu niin lapsille kuin aikuisille. Tärkeintä on, että tapahtumassa toteutuu harrasteliikuntaa.

Liikkeelle! -tapahtumaan on mahdollista saada rahallista avustusta 50 % tapahtuman kuluista maksimissaan 500 euroon asti TUL:n aikuisten harrasteliikunnan valiokunnalta. Avustusten myöntämisessä huomioidaan erityisesti uudet Liikkeelle! -tapahtumien järjestäjät.

Tapahtuma-avustuksen saamiseksi tulee olla vapaamuotoinen kirjattu suunnitelma tapahtumasta ja sen kuluista sekä tapahtuma tulee raportoida.

Tapahtuman voi järjestää alue, piiri tai seura. Avustusta seurat hakevat oman piirin toiminnanjohtajalta, jotka toimittavat hakemukset eteenpäin.

Tapahtumahaut Pe 31.7.2020 klo 16.00 mennessä osoitteeseen johanna.nekkonen@tul.fi

Aikuisten harrasteliikunta valiokunta tekee päätökset ja ilmoittaa, mitkä tapahtumat saavat avustuksen.

Lisätietoja: johanna.nekkonen@tul.fi / 050 344 8270

Vuoden 2019 alueelliset Liikkeelle!-päätapahtumat

Liikkeelle!-kuntokampanjan alueelliset päätapahtumat järjestettiin perjantaina 2.8. Kajaanissa Vimpelinlaakson urheilukeskuksessa, sunnuntaina 1.9. Katariinan Meripuistossa Kotkassa, lauantaina 7.9. Varkaudessa ja lauantaina 28.9. Lapualla Simpsiön kuntomajan ympäristössä.

Järjestä Liikkeelle!-tapahtuma oman seurasi alueella!

Seura on mukana kampanjassa ilmoittamalla tapahtumansa oman piirinsä toiminnanjohtajalle. Toiminnanjohtajien yhteystiedot löytyvät täältä.

Liikkeelle! -tapahtuma voi olla esimerkiksi yksittäinen liikuntatapahtuma, syyskuun aikaiset viikoittaiset iltarastit tai maksuton tutustumisviikko seuran normaaliin toimintaan. Tavoitteena on tehdä kynnyksestä osallistua seuran ja piirien toimintaan mahdollisimman matala.

Liikkeelle laskaisena! -tapahtumien arvontapalkinnon vuonna 2020 voitti Syvänniemen Nousu ry. Paljon onnea!

Liikkeelle!-kampanjan hyödyt urheiluseuroille:

  • Mahdollisuus markkinoida oman seuran toimintaa
  • Seuratoiminnan vahvuuksien esille tuominen ja näkyvyyden lisääminen
  • Lähialueen lasten, nuorten, aikuisten ja senioreiden motivointi toimintaan
  • Liikkeelle!-kampanjaan osallistuvat seurat ovat esillä verkkosivuillamme ja viestintäkanavissamme
  • Saat meiltä valmiit Liikkeelle!-mainokset
  • Valtakunnalliseen tapahtumaan osallistuminen luo paikallista uskottavuutta
  • Paikalliset yhteistyökumppanuudet toisten seurojen, yritysten tai kuntien kanssa
  • Työntekijöidemme tuki ja tieto-taidon hyödyntämismahdollisuus

Liikkeelle!-mainokset voi ladata täältä. Valmiiden mainospohjien avulla urheiluseuran omaa Liikkeelle!-tapahtumaa on helppo markkinoida.