Liikkeelle! -kampanja


Askelkisan 2020 tulokset löytyy osoitteesta https://tul.fi/tapahtumat/aikuisliikunta/askelkisa/

Lataa Liikkeelle!-taukojumppa tulostettavassa pdf-muodossa

LIIKKEELLE! -KUNTOKAMPANJA 2021

Vuonna 2021 järjestämme Liikkeelle laskiaisena! -teemaviikon 13.-21.2.2021, Liikkeelle portaissa! -kuntokuukauden huhtikuussa ja Liikkeelle pyörällä! -kuntokuukauden toukokuussa.

Liikkeelle! -kuntokampanjaa vietetään tuttuun tapaan myös koko syyskuun 2021 ajan ja #askelkisa toteutetaan ma 13.9. – su 26.9.2021. Syyskuun kuntokuukauden aikana jäsenseuramme järjestävät kaikille avoimia liikuntatempauksia, luontoretkiä ja muita liikunnallisia tapahtumia ympäri Suomen.

Liikkeelle! -tapahtumien ja askelkisan tarkoitus on jälleen tarjota monipuolisia liikuntamahdollisuuksia niin lapsille kuin aikuisellekin syyskuun aikana. Tapahtumia voivat järjestää niin TUL:n piirit ja seurat kuin muut yhdistykset ympäri Suomen. Tapahtuma voi olla esimerkiksi seuran lajitutustumispäivä, luontoretki tai kuntoliikuntatapahtuma.

Liikkeelle laskiaisena!

TUL ry haastaa alueita, piirejä, seuroja ja muita organisaatioita järjestämään Liikkeelle laskiaisena! -tapahtumia 13.2. – 21.2.2021 välisenä aikana. Laskiaissunnuntaita vietetään 14.2 ja laskiaistiistaita 16.2.

Tapahtuman voi toteuttaa omien kiinnostuksien ja resurssien puitteissa. Tapahtuma voi olla niin ulko- kuin sisätiloissa. Toivomme tapahtumien olevan kaikille avoimia harrasteliikuntatapahtumia.

Tapahtuman järjestäjällä on velvollisuus seurata alueellista koronavirustilannetta ja tehdä linjaukset tapahtuman turvallisuudesta sen mukaan.

Tapahtumien järjestäjät osallistuvat TUL -tuotepaketin arvontaan lähettämällä tapahtumasta kuvan osoitteeseen johanna@tul.fi tai viestillä numeroon 050 3448270, su 28.2.2021 mennessä.

Huom: Varmistakaa kuvassa mahdollisesti näkyviltä henkilöiltä, että kuvan saa laittaa eteenpäin. Kuvia voidaan julkaista TUL ry:n kanavissa.

liikkeelle laskiaisena 2021 pdf

liikkeelle laskiaisena mainospohja käytettäväksi

Vuoden 2020 Liikkeelle! -tapahtumat

Liikkeelle laskiaisena! -tapahtumia järjestivät useat seurat helmikuussa 2020. Arvontapalkinto meni tänä vuonna Syvänniemen nousu ry:lle, joka järjesti koko perheen laskiaistapahtuman.

Aikuisten harrasteliikunnan valiokunnan tukemat Liikkeelle! -tapahtumat elo-syyskuussa 2020 järjestettiin Kajaanissa, Kemissä, Tampereella, Salossa ja Jyväskylässä. Lisäksi seurat järjestivät useita muita pienempi tapahtumia ympäri Suomen.

 

Järjestä Liikkeelle!-tapahtuma

Seura on mukana kampanjassa ilmoittamalla tapahtumansa oman piirinsä toiminnanjohtajalle. Toiminnanjohtajien yhteystiedot löytyvät täältä.

Liikkeelle! -tapahtuma voi olla esimerkiksi yksittäinen liikuntatapahtuma, kuntokuukauden aikaiset viikoittaiset iltarastit tai maksuton tutustumisviikko seuran normaaliin toimintaan. Tavoitteena on tehdä kynnyksestä osallistua seuran ja piirien toimintaan mahdollisimman matala.

Liikkeelle!-kampanjan hyödyt urheiluseuroille:

  • Mahdollisuus markkinoida oman seuran toimintaa
  • Seuratoiminnan vahvuuksien esille tuominen ja näkyvyyden lisääminen
  • Lähialueen lasten, nuorten, aikuisten ja senioreiden motivointi toimintaan
  • Liikkeelle!-kampanjaan osallistuvat seurat ovat esillä verkkosivuillamme ja viestintäkanavissamme
  • Saat meiltä valmiit Liikkeelle!-mainokset
  • Valtakunnalliseen tapahtumaan osallistuminen luo paikallista uskottavuutta
  • Paikalliset yhteistyökumppanuudet toisten seurojen, yritysten tai kuntien kanssa
  • Työntekijöidemme tuki ja tieto-taidon hyödyntämismahdollisuus

Liikkeelle!-mainokset voi ladata täältä. Valmiiden mainospohjien avulla urheiluseuran omaa Liikkeelle!-tapahtumaa on helppo markkinoida.