Liikkeelle!Liikkeelle!-kuntokuukausi järjestetään vuosittain syyskuussa. Kuntokuukauden aikana jäsenseuramme järjestävät kaikille avoimia liikuntatempauksia, luontoretkiä ja muita liikunnallisia tapahtumia ympäri Suomen.

Järjestä Liikkeelle!-tapahtuma oman seurasi alueella! Seura on mukana kampanjassa ilmoittamalla tapahtumat ja liikkujamäärät oman piirin toiminnanjohtajalle. Täältä löydät jäsenseurojen vuoden 2018 Liikkeelle!-tapahtumat. Syyskuun kunto- ja harrasteliikkujien määrät voi ilmoittaa tällä lomakkeella.

Liikkeelle!-kampanjan hyödyt urheiluseuroille:

  • Mahdollisuus markkinoida oman seuran toimintaa
  • Seuratoiminnan vahvuuksien esille tuominen ja näkyvyyden lisääminen
  • Lähialueen lasten, nuorten, aikuisten ja senioreiden motivointi toimintaan
  • Liikkeelle!-kampanjaan osallistuvat seurat ovat esillä verkkosivuillamme ja viestintäkanavissamme
  • Saat meiltä valmiit Liikkeelle!-mainokset
  • Valtakunnalliseen tapahtumaan osallistuminen luo paikallista uskottavuutta
  • Paikalliset yhteistyökumppanuudet toisten seurojen, yritysten tai kuntien kanssa
  • Työntekijöidemme tuki ja tieto-taidon hyödyntämismahdollisuus

Liikkeelle!-mainokset voi ladata täältä. Valmiiden mainospohjien avulla urheiluseuran omaa Liikkeelle!-tapahtumaa on helppo markkinoida.

Askelkisa

Askelkisan 2018 tulokset: henkilökohtainen kisa ja joukkuekisa

Järjestämme kuntokuukauden aikana myös huippusuositun #askelkisan. Askelia kerätään syyskuun kahden ensimmäisen viikon aikana 1.9.-16.9.2018. Tutustu Askelkisan sääntöihin.

Askelkisassa osallistujat keräävät askelia työmatkoilla, harrastuksissa tai vaikka kauppareissuilla neljän hengen joukkueina tai yksilöinä kisaten itsään tai toisiaan vastaan. Kisatunnelmia voi jakaa sosiaalisessa mediassa tunnisteella #askelkisa.

Askelkisan tavoitteena on kannustaa osallistujat tekemään liikuntaa lisääviä valintoja sekä havainnollistaa pienten arjen muutosten vaikutusta vuorokausittaiseen liikuntamäärään. Lue lisää askelkisasta ja Liikkeelle!-kuntokuukaudesta täältä.

Liikkeelle!-kuntokuukauden päätteeksi palkitsemme kuntoilutapahtumien osallistujia ja Askelkisan menestyjiä yhteistyökumppaniemme tuotepalkinnoilla.

Ilmoita askelmäärät täältä.