Liikkeelle!Liikkeelle!-kuntokuukausi järjestetään vuosittain syyskuussa. Kuntokuukauden aikana jäsenseuramme järjestävät kaikille avoimia liikuntatempauksia, luontoretkiä ja muita liikunnallisia tapahtumia ympäri Suomen.

Järjestä Liikkeelle!-tapahtuma oman seurasi alueella! Seura on mukana kampanjassa ilmoittamalla tapahtumansa oman piirin toiminnanjohtajalle pe 30.8.2019 mennessä. Toiminnanjohtajien yhteystiedot löytyvät täältä.

Liikkeelle! -tapahtuma voi olla esimerkiksi yksittäinen liikuntatapahtuma, syyskuun aikaiset viikoittaiset iltarastit tai maksuton tutustumisviikko seuran normaaliin toimintaan. Tavoitteena on tehdä kynnyksestä osallistua seuran ja piirien toimintaan mahdollisimman matala.

Liikkeelle!-kampanjan hyödyt urheiluseuroille:

  • Mahdollisuus markkinoida oman seuran toimintaa
  • Seuratoiminnan vahvuuksien esille tuominen ja näkyvyyden lisääminen
  • Lähialueen lasten, nuorten, aikuisten ja senioreiden motivointi toimintaan
  • Liikkeelle!-kampanjaan osallistuvat seurat ovat esillä verkkosivuillamme ja viestintäkanavissamme
  • Saat meiltä valmiit Liikkeelle!-mainokset
  • Valtakunnalliseen tapahtumaan osallistuminen luo paikallista uskottavuutta
  • Paikalliset yhteistyökumppanuudet toisten seurojen, yritysten tai kuntien kanssa
  • Työntekijöidemme tuki ja tieto-taidon hyödyntämismahdollisuus

Liikkeelle!-mainokset voi ladata täältä. Valmiiden mainospohjien avulla urheiluseuran omaa Liikkeelle!-tapahtumaa on helppo markkinoida.

Ilmoita tällä lomakkeella syyskuun 2019 kunto- ja harrasteliikkujien määrä seurassasi

Alueelliset Liikkeelle!-päätapahtumat

Liikkeelle!-kuntokampanjan alueelliset päätapahtumat järjestetään perjantaina 2.8. Kajaanissa Vimpelinlaakson urheilukeskuksessa, sunnuntaina 1.9. Katariinan Meripuistossa Kotkassa, lauantaina 7.9. Varkaudessa ja lauantaina 28.9. Lapualla Simpsiön kuntomajan ympäristössä. Tapahtumista tiedotetaan lisää myöhemmin.

Askelkisa

Järjestämme kuntokuukauden aikana myös huippusuositun #askelkisan. Askelia kerätään syyskuun kahden viimeisen viikon aikana 16.–29.9.2019. Tutustu Askelkisan sääntöihin.

Askelkisassa osallistujat keräävät askelia työmatkoilla, harrastuksissa tai vaikka kauppareissuilla neljän hengen joukkueina tai yksilöinä kisaten itsään tai toisiaan vastaan. Kisatunnelmia voi jakaa sosiaalisessa mediassa tunnisteella #askelkisa.

Askelkisan tavoitteena on kannustaa osallistujat tekemään liikuntaa lisääviä valintoja sekä havainnollistaa pienten arjen muutosten vaikutusta vuorokausittaiseen liikuntamäärään.

Ensimmäistä kertaa askelkisassa on +65 -vuotiaiden yksilö- ja joukkuesarjat erikseen, yleisten yksilö- ja joukkuesarjojen lisäksi.

Liikkeelle!-kuntokuukauden päätteeksi palkitsemme kuntoilutapahtumien osallistujia ja Askelkisan menestyjiä yhteistyökumppaniemme tuotepalkinnoilla.

Ilmoittaudu mukaan Askelkisaan pe 13.9. klo 12 mennessä

Ilmoita Askelkisan tulokset syyskuussa

 

Askelkisan 2018 tulokset: henkilökohtainen kisa ja joukkuekisa