Liikkeelle!


Lataa Liikkeelle!-taukojumppa tulostettavassa pdf-muodossa

LIIKKEELLE! -KUNTOKAMPANJAT 2022

Vuonna 2022 laajennamme Liikkeelle! -konseptiamme. Järjestämme vuoden aikana neljä kampanjaa: talviliikuntakampanjan, kevätkampanajan, kesäkampanjan ja syyskampanjan.

Talviliikuntakampanjassa pääpaino on innostaa hiihto- ja luistelulajien kokeilemiseen tammi-maaliskuussa. Kevätkampanjalla tuemme pyöräilyä hyötyliikuntamuotona sekä kannustamme pyöräretkien järjestämiseen huhti-kesäkuusssa. Kesäkampanjassa painotamme luontoliikuntaa, porrastreenejä sekä matalan kynnyksen kävely- ja juoksutapahtumien järjestämistä heinä-syyskuussa. Loppuvuoden hyvinvointikampanjalla innostamme lihasvoimaharjoittelun tekemiseen ja annamme vinkkejä terveiden elämäntapojen tukemiseen. Kampanjoilla kannustettaan piirejä ja seuroja järjestämään liikuntatapahtumia sekä aikusia lähtemään liikkumaan.

Teemakuukaudet 2022

ASKELKISA 2022

Vuosittainen #askelkisa toteutetaan 12.9. – 25.9.2022.

KANSALLINEN HIIHTOPÄIVÄ 29.1.2022

Olemme mukana järjestämässä kansallista hiihtopäivää 29.1.2022 yhteistyössä Suomen hiihtoliiton, Suomen Ladun, Sydänliiton ja YLE:n kanssa. Tavoitteena on luoda Kansallisesta Hiihtopäivästä yhteisöllinen koko kansan tapahtuma ja saada miljoona ihmistä liikkumaan!

Kannustamme kaikkia TUL:n jäsenpiirejä ja -seuroja järjestämään hiihtotapahtumia kansallisena hiihtopäivänä.

Kansallisen hiihtopäivän tapahtumien järjestäjille löytyy mainosmateriaalia osoitteesta: www.hiihtoliitto/materiaalipankki