Liikkeelle!Liikkeelle!-kuntokuukausi järjestetään vuosittain syyskuussa. Kuntokuukauden aikana jäsenseuramme järjestävät kaikille avoimia liikuntatempauksia, luontoretkiä ja muita liikunnallisia tapahtumia ympäri Suomen.

Järjestä Liikkeelle!-tapahtuma oman seurasi alueella! Seura on mukana kampanjassa ilmoittamalla tapahtumat ja liikkujamäärät oman piirin toiminnanjohtajalle.

Liikkeelle!-kampanjan hyödyt urheiluseuroille:

  • Mahdollisuus markkinoida oman seuran toimintaa
  • Seuratoiminnan vahvuuksien esille tuominen ja näkyvyyden lisääminen
  • Lähialueen lasten, nuorten, aikuisten ja senioreiden motivointi toimintaan
  • Liikkeelle!-kampanjaan osallistuvat seurat ovat esillä verkkosivuillamme ja viestintäkanavissamme
  • Saat meiltä valmiit Liikkeelle!-mainokset
  • Valtakunnalliseen tapahtumaan osallistuminen luo paikallista uskottavuutta
  • Paikalliset yhteistyökumppanuudet toisten seurojen, yritysten tai kuntien kanssa
  • Työntekijöidemme tuki ja tieto-taidon hyödyntämismahdollisuus

Liikkeelle!-mainokset voi ladata täältä. Valmiiden mainospohjien avulla urheiluseuran omaa Liikkeelle!-tapahtumaa on helppo markkinoida.

Ilmoita tällä lomakkeella syyskuun 2019 kunto- ja harrasteliikkujien määrä seurassasi

Alueellisen Liikkeelle!-päätapahtuman haku

Etsimme jokaiselle TUL:n alueelle (Etelä-Suomi, Järvi-Suomi, Länsi-Suomi, Pohjois-Suomi) järjestettäväksi myös yhtä isompaa Liikkeelle!-päätapahtumaa syyskuulle 2019.

Päätapahtuman on mahdollista saada avustusta 500 € aikuisten harrasteliikunnan valiokunnan määrärahasta tapahtuman kuluja vastaan. Päätapahtuma-avustuksen saamiseksi tulee olla kirjattu suunnitelma tapahtumasta ja sen kuluista, sekä tapahtuma tulee raportoida. Tapahtuman toteutus on vapaa ja se voi olla suunnattu niin lapsille kuin aikuisille. Tärkeintä on, että tapahtumassa toteutuu harrasteliikuntaa.

Päätapahtuman voi järjestää alue, piiri tai seura. Avustusta seurat hakevat oman piirin toiminnanjohtajalta, jotka toimittavat hakemukset eteenpäin.

Tapahtumahaut ma 20.5.2019 klo 16.00 mennessä osoitteeseen johanna.nekkonen@tul.fi

Aikuisten harrasteliikunnan valiokunta tekee päätökset ja ilmoittaa, mitkä tapahtumat saavat avustuksen.

Lisätietoja: Johanna Nekkonen, johanna.nekkonen@tul.fi, 050 344 8270

Askelkisa

Järjestämme kuntokuukauden aikana myös huippusuositun #askelkisan. Askelia kerätään syyskuun kahden viimeisen viikon aikana 16.–29.9.2019. Tutustu Askelkisan sääntöihin.

Askelkisassa osallistujat keräävät askelia työmatkoilla, harrastuksissa tai vaikka kauppareissuilla neljän hengen joukkueina tai yksilöinä kisaten itsään tai toisiaan vastaan. Kisatunnelmia voi jakaa sosiaalisessa mediassa tunnisteella #askelkisa.

Askelkisan tavoitteena on kannustaa osallistujat tekemään liikuntaa lisääviä valintoja sekä havainnollistaa pienten arjen muutosten vaikutusta vuorokausittaiseen liikuntamäärään.

Liikkeelle!-kuntokuukauden päätteeksi palkitsemme kuntoilutapahtumien osallistujia ja Askelkisan menestyjiä yhteistyökumppaniemme tuotepalkinnoilla.

Ilmoittaudu mukaan Askelkisaan

Ilmoita Askelkisan tulokset syyskuussa

 

Askelkisan 2018 tulokset: henkilökohtainen kisa ja joukkuekisa