Liikkeelle! -kampanja


Lataa Liikkeelle!-taukojumppa tulostettavassa pdf-muodossa

LIIKKEELLE! -KUNTOKAMPANJAT 2021

Vuonna 2021 järjestämme Liikkeelle laskiaisena! -teemaviikon 13.-21.2.2021, Liikkeelle portaissa! -kuntokuukauden huhtikuussa ja Liikkeelle pyörällä! -kuntokuukauden toukokuussa.

Vuosittaista Liikkeelle! -kuntokampanjaa vietetään tuttuun tapaan koko syyskuun 2021 ajan ja #askelkisa toteutetaan ma 13.9. – su 26.9.2021.

Liikkeelle! -tapahtumien ja askelkisan tarkoitus on jälleen tarjota monipuolisia liikuntamahdollisuuksia niin lapsille kuin aikuisellekin syyskuun aikana. Tapahtumia voivat järjestää niin TUL:n piirit ja seurat kuin muut yhdistykset ympäri Suomen. Tapahtuma voi olla esimerkiksi seuran lajitutustumispäivä, luontoretki tai kuntoliikuntatapahtuma.

Liikkeelle! -tapahtumat syyskuussa 2021

Syyskuun aikana jäsenpiirimme ja -seuramme järjestävät kaikille avoimia liikuntatempauksia, luontoretkiä ja muita liikunnallisia tapahtumia ympäri Suomen. Tapahtumalista päivittyy viikoittain.

  • 4.9. Kotka, kokoperheen liikuntatapahtuma
  • 5.9. Ähtäri, luontoretki
  • 11.9. Kotka/Kouvola, Repoveden luontoretki
  • 11.9. Lappi Liikkeelle-liikuntatapahtuma
  • 26.9. Lapua, Piispan lenkki – luontoretki

Teemakuukaudet 2021

Liikkeelle portaissa 2021!

Vinkit porraskuukauteen:

  • Käytä portaita hissin sijaan
  • Tee päivän treeni portaissa
  • Hyödynnä porrastreenivideoitamme, joita tullaan julkaisemaan Facebookissa Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry ja Instagramissa @tulry
  • Järjestäkää seuran kanssa viikkottaiset porrastreenit

Jaa oma porrastreenivinkkisi tai treenikuva portaissa hastageilla: #liikkeelleportaissa #hyvässäseurassa ja olet mukana tuotepaketin arvonnassa!
(Huom. kuvan tulee olla julkinen, jotta olet mukana arvonnassa.)

Liikkeelle pyörällä 2021!

Järjestä Liikkeelle!-tapahtuma

Etsimme järjestäjiä Liikkeelle! -tapahtumille syyskuulle 2021 ympäri Suomen.

Tapahtuman toteutus on vapaa ja se voi olla suunnattu niin lapsille kuin aikuisille. Tärkeintä on, että tapahtumassa toteutuu matalan kynnyksen liikuntatoimintaa ja tapahtuma on kaikille osallistujille avoin.

Liikkeelle! -tapahtumaan on mahdollista saada rahallista avustusta 50 % tapahtuman kuluista maksimissaan 500 euroon asti. Avustusten myöntämisessä huomioidaan erityisesti uudet tapahtumien järjestäjät ja sellaiset tapahtumat, jotka koronavirustilanteen vuoksi peruuntuivat syyskuussa 2020.

Avustuksen saamiseksi tulee olla vapaamuotoinen kirjattu suunnitelma tapahtumasta ja sen kuluista. Avustuksen saavat tapahtumat tulee raportoida tapahtuman jälkeen.

Tapahtuman voi järjestää alue, piiri tai seura. Avustushakemukset su 8.8.2021 mennessä osoitteeseen johanna.nekkonen@tul.fi

Avustuksen saajat julkaistaan elokuussa.

Lisätietoja: johanna.nekkonen@tul.fi, 050 344 8270