Liikkeelle!

LIIKKEELLE! -KAMPANJA 2023

Liikkeelle -kampanja painottuu talvitapahtumiin, pyöräilyyn, juoksuun sekä lihaskunnon edistämiseen. Liikkeelle! -kampanjan tarkoituksena on lähteä taklaamaan valtavaa liikkumattomuuden haastetta Suomessa. Kampanjassa Innostetaan ihmisiä liikkumaan ja kehittämään lajitaitojaan, jotta liikkuminen olisi mielekkäämpää ja kynnys liikkumiseen madaltuisi.

Talviliikuntakampanjassa pääpaino on innostaa hiihto- ja luistelulajien kokeilemiseen. Talven päätapahtumana toimii Kansallinen Hiihtopäivä lauantaina 4.3 ja sitä seuraava Helsinki Ski Weeks.

Pyöräilyssä tuemme pyöräilyä hyötyliikuntamuotona sekä kannustamme pyöräretkien järjestämiseen ja ottamaan osaa Liikkeelle -pyöräilytapahtumiin. Pyöräilyn päätapahtumia ovat kesäkuun lopulla järjestettävä Suomen suurin maastopyöräilytapahtuma Tahko MTB sekä Elokuun lopulla järjestettävä maantiepyöräilyn Rundi Helsinki.

Juoksussa haastamme ihmiset lenkkeilemään luontoon omaan tahtiin sekä kannustamme tavoitteellisempaan harjoitteluun. Tavoitteellisemman harjoittelun tuloksia voi kokeilla esimerkiksi toukokuussa Helsinki Spring Maratonilla ja syksyllä Kaisaniemen Juoksussa tai Espoon Rantamaratonilla, jotka ovat Liikkeelle! -juoksukampanjan päätapahtumia.

Loppuvuoden lihaskunnosta hyvinvointia -kampanjalla innostamme lihasvoimaharjoittelun tekemiseen ja annamme vinkkejä terveiden elämäntapojen tukemiseen. Kampanjoilla kannustettaan piirejä ja seuroja järjestämään liikuntatapahtumia sekä aikusia lähtemään liikkumaan. Kampanjassa toteutamme Fressin ja Diabetesliiton kanssa lihaskunnosta hyvinvointia -teemapäiviä useilla toimipisteillä ympäri Suomen. Tapahtumat sisältävät luentoja, ohjattua kuntosaliharjoittelua sekä erilaisia ryhmäliikuntoja.

Teemakaudet 2023

ASKELKISA 2023

Vuosittainen #askelkisa toteutetaan 11.9. – 23.9.2023.
Lue lisää: tul.fi/tapahtumat/aikuisliikunta/askelkisa

Lataa Liikkeelle!-taukojumppa tulostettavassa pdf-muodossa