Tapahtumat


Menestyksen polku 2021 -seminaari

Milloin

Milloin?

27.11.2021 klo 10.00

Missä?

Missä?

Hotel Crowne Plaza

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu!

Menestyksen polku 2021 – seminaari. Kuvassa Markku Kanerva, Aleksi Tossavainen ja Pekka Hyysalo seisovat ja taustana tummansininen tähtitausta.

Mitä yhteistä on menestyjillä? Mitä vaaditaan voittavan tiimin rakentamiseen? Miten rikkoa lasikattoja liikunta- ja urheilumaailmassa?

Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva, entinen freestylehiihtäjä ja Fightback-liikkeen perustaja Pekka Hyysalo, psyykkinen valmentaja ja tietokirjailija Aleksi Tossavainen sekä muut menestykseen tien raivanneet henkilöt avaavat meille menestyksen saloja.

Lisäksi kuulemme liikuntapalveluiden suuntaviivoista sekä Veikkauksen tulevia näkymiä meille jakaa Veikkauksen varatoimitusjohtaja Velipekka Nummikoski.

Tapahtuma alkaa hotelli Crowne Plazan runsaalla brunssilla. Tästä tapahtumasta et halua jäädä paitsi.

Mitä:
Loppuvuoden mielenkiintoisin seminaari Menestyksen polku tarjoaa eväitä muutokseen, muutoksen mahdollistamiseen ja menestykseen.

Milloin:
Lauantaina 27.11. Helsinki Crowne Plaza

Kenelle:
Jokaiselle joka on kiinnostunut itsensä, tiimin tai joukkueen kehittämisestä tai haluat muuten päästä kuuntelemaan huippupuhujia ja nauttimaan inspiroivasta päivästä.
Tule yksin, yhdessä, tiimisi, joukkueesi tai yrityksesi kanssa.

Ilmoittautuminen:
www.lyyti.fi/reg/seurapaivat2021

Liput:
1) Seminaarilippu 59 € (brunssi ja seminaaripäivän ohjelman).
2) Koko päivän lippu 99 € (brunssi, seminaaripäivän ohjelma ja iltaohjelma, joka sisältää kolmen ruokalajin illallisen viineineen sekä yllätysesiintyjän).
3) Viikonloppulippu 149€/199€ (brunssin, seminaaripäivän ohjelman ja iltaohjelman lisäksi yöpyminen Hotelli Crowne Plazan laadukkaissa huoneissa, 2-hengen huoneessa 149€/hlö, 1-hengen huonessa 199 €)

Lisätietoa:
Ville Hautakangas
ville.hautakangas@tul.fi

Katso tarkempi ohjelma täältä:
https://tul.fi/tapahtumat/seuroille/seurapaivat/