Seuroille


TUL:N JÄSENEDUT

Katso TUL:n jäsenedut täältä.


APURAHAT

Viljo ja Vieno Salon -säätiö

Viljo ja Vieno Salo -säätiön apuraha on tarkoitettu menestyneiden TUL:n seurojen nuorten joukkueiden ja urheilijoiden tukemiseen.

 • Hakeminen
  Haku suoritetaan helmi-maaliskuun aikana.
 • Kuka voi hakea? 
  Säätiön tukea voivat hakea jäsenseurojemme urheilijat ja joukkueet. Minimivaatimuksena on nuorten SM-mitali. Apurahaa haetaan erillisellä lomakkeella.

Vuoden 2021 valmennusapurahat
Vuoden 2021 valmennusapurahat ovat haettavissa 31.3.2021 asti oheisella lomakkeella (mahdolliset tiedustelut: TUL/Antti Kempas, antti.kempas@tul.fi, 050 337 5942): Hakemuslomake 2021

Matti ja Hilkka Ahteen rahasto

Matti ja Hilkka Ahteen rahasto tukee nuorison liikuntaharrastusta apurahoin ja tunnustuspalkinnoin. Apurahojen jaosta päättää säätiön hallitus ja niiden keskimääräinen suuruus on 1000 € – 3000 €.

 • Hakeminen:
  Tarkemmat hakuohjeet löytyvät täältä.
  Vuoden 2022 apurahahojen hakuaika on 1. – 31.8.2021.
 • Kuka voi hakea?  
  Apurahoja voivat hakea yksityiset henkilöt sekä yhteisöt.

Tampereen Urheilun Edistämissäätiö

Tampereen Urheilun Edistämissäätiö myöntää vuosittain apurahoja säätiön jäsenseuroille seuraavasti:  
1. Valmentaja-apurahoja nuorten ohjaajille tai valmentajille
2. Jäsenseuran toimintaa tukevaan koulutukseen                                   
3. Pitkän linjan seuratyöläisille (puheenjohtajat, sihteerit, rahastonhoitajat, huoltajat, joukkueenjohtajat jne.)

Säätiön jäseneksi voivat liittyä kaikki tamperelaiset urheilu- ja liikuntajärjestöt sekä urheiluseurat.
Lisätietoa säätiön verkkosivuilta: www.tampereenurheilunedistamissaatio.fi


AVUSTUKSET

Tampereen kaupungin toiminta-avustus

Tampereen kaupunki myöntää vuosittain avustusta tamperelaisten urheilujärjestöjen toimintaan. Hakuaika on tyypillisesti tammikuu. Toiminta-avustusta haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Avustusperusteita ovat mm. toiminnan laajuus, seuran lapsi- ja nuorisotoiminta, harjoitus- ja kilpailukustannukset, hallinnolliset kustannukset sekä merkitys tamperelaisessa liikuntaelämässä. Tampereen kaupungin toimintamallin mukaan toiminta-avustuksista päättää sivistys- ja elämänlaatupalvelujen lautakunta.

Toiminta-avustusta voivat hakea Tampereella toimivat yhdistykset ja yhteisöt. Tarkemmat kriteerit ja lisätietoa täältä: Tampereen kaupungin toiminta-avustukset.


YRITYSTEN SPONSOROINTIOHJELMAT

Certego Oy:n sponsorointiohjelma

Turvallisuusteknologia-alan yritys Certego Oy tukee lasten ja nuorten harrastustoimintaa sponsorointiohjelmalla. Sponsorointiohjelmaan voivat hakea rahallisen tuen tarpeessa oleva urheilu- tai muu harrasteseura, joukkue tai yksittäinen nuori.

Sponsorointisopimus on vastavuoroinen sopimus, jossa tuettava taho tuo yhteistyötä esille esimerkiksi vaatetuksessa ja sosiaalisessa mediassa sekä kertoo toiminnastaan Certegon kanavissa. Sponsorointisopimuksen osana Certego vastavuoroisesti seuraa ja kannustaa tukemaansa toimintaa ja jakaa sponsoroitavaan harrastustoimintaan liittyviä sisältöjä omissa viestintäkanavissaan. Hakuaika 28.2.2021 saakka.

Lisätiedot: Marja Hämäläinen, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Certego Oy. marja.hamalainen@certego.fi / 044 289 9582.

Lue lisää yrityksen verkkosivuilta: Sponsorointihakemus, Certego