Nuoriso

Nuorten LETE-leiri

Nuorille suunnatta LETE-leiri on perinteinen lasten- ja nuorten Sporttinen telttaleiri, joka järjestetään vuosittain loppukesästä Ajoksen Hannukselan rannan maastossa, luonnon kauniissa merirantamaisemassa.

Ohjelmassa on pelejä, leikkejä, kisailuja, kädentaitoja ja lajikokeiluja. Leirillä on myös tähtivierailuja niin urheilun kun kulttuurin saralta. Iltanuotiot kuuluvat päivittäiseen ohjelmaan, joilla ohjelmapuolesta vastaavat niin leiriläiset kuin ohjaajatkin. Leirin ohjelmasta vastaavat TUL:n koulutetut nuoriso-ohjaajat ja leirin johto on pitkän leirikokemuksen omaavien ohjaajien käsissä. Leirille mahtuu vuosittain 35 osallistujaa.

Lasten Urheilukoulu

Lasten Urheilukoulu on vuosittain kesäisin järjestettävä 5-12-vuotiaille lapsille suunnattu mukava viikonlopun mittainen urheilukoulu. 

Ohjelmassa on monipuolista ja liikunnallista toimintaa urheilulajien, pelien ja leikkien parissa.

Urheilukoulu sisältää: urheilukoulun lajiopetukset ja ohjauksen, välipalat, vakuutuksen ja paljon virikkeellistä toimintaa.

Nuorten kesätyöt

Haluatko toimia ohjaajana urheilukoulussa ja leirillä?

Jos olet päättämässä peruskoulua, on sinulla mahdollisuus olla mukana urheilukoulussa ja leirillä ohjaajana kunnan kesätyöllistämisrahalla.

Sovit vain asiasta koulussasi, että olet tulossa kesätöihin TUL:n Lapin piiri ry:n urheilukouluun ja leirille.

Koululta saa lomakkeen, joka täytetään työnantajan luona, täällä piiritoimistolla, Nahkurinkatu 1, Kemi.

Lisätiedot: Pirkko Pehkonen, 044 901 6140, pirkko.pehkonen@tul.fi

Tutustu TUL:n Lapin piirin nuorisojaoston toimintaan tarkemmin Facebookissa.
Tai kysy lisää nuorisojaoston puheenjohtajalta Alina Juutiselta, tulnuorisojaosto@gmail.com.