Lähde mukaan TUL 105-juhlavuoden huipentavaan tapahtumaviikonloppuun 29.-30.11.

28.10.2024

Tummalla tähtitaivas -taustalla vaalea tanssijahahmo, ja lisäksi tekstit 105-Juhlagaala sekä Seurapäivät, Tavoitteena Tulevaisuus. Yläkulmassa TUL:n valkoinen logo.

Suomen Työväen Urheiluliitto juhlistaa 105-vuotista taivaltaan vuonna 2024. Juhlavuosi huipentuu marraskuussa 29.-30.11. Helsingissä järjestettävään tapahtumaviikonloppuun: perjantaina 29.11. kokoonnumme TUL105 – Juhlagaalaan ja lauantaina 30.11. perinteisille Seurapäiville ja Tavoitteena Tulevaisuus -seminaariin.

Liput tapahtumaviikonloppuun ovat nyt myynnissä, ja sekä gaalanäytökseen että Seurapäiville osallistuville on luvassa upea lipputarjous! Lue lisää tapahtumista alta ja varaa oma paikkasi pian!

Juhlagaalassa upeita esityksiä sekä painavaa asiaa

TUL105 – Juhlagaala järjestetään perjantaina 29.11. Helsingin Olympiastadionin auditoriossa kello 17 alkaen. Luvassa on paitsi upeita liikunnallisia esityksiä gaalanäytöksessä, myös painavampaa asiaa liikunnan ja urheilun tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusteemaisen paneelikeskustelun muodossa.

Gaalanäytöksessä lavalla nähdään lähes 160 voimistelun, tanssin ja muiden esiintyvien taitajaa. Luvassa on upeita joukkuevoimistelun, tanssillisen voimistelun, tanssin, musiikin, rytmisen voimistelun, lausunnan sekä kilpa-aerobicin esityksiä.

Paneelikeskustelussa pureudumme liikunnan ja urheilun yhdenvertaisuuskysymyksiin rautaisten asiantuntijoiden johdolla, kun lavalle nousevat Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisen tiedekunnan lehtori Marja Kokkonen, Suomen Cheerleadingliiton seurakehittäjä Niklas Hagel sekä ammattilaisnyrkkeilijä Serwa Palani. Miten sukupuolten tasa-arvo voidaan saavuttaa liikunnassa ja urheilussa? Ketkä jäävät huippu-urheilukeskustelun ulkopuolelle?

Gaalalipun hintaan kuuluu ohjelma, valvottu narikka sekä kuohuvatarjoilu väliajalla. Liput gaalaan ovat nyt myynnissä hintaan 30 € / kappale. Lue lisää tapahtumasivuilta ja varaa oma paikkasi nopeasti – paikkoja on rajallinen määrä!

Tavoitteena Tulevaisuus – miten saamme erityisesti nuoret entistä paremmin mukaan nyt ja tulevaisuudessa?

Perinteiset Seurapäivät järjestetään tänä vuonna Helsingissä, Scandic Grand Centralin tiloissa lauantaina 30.11. Seurapäivät tarjoavat seuratoimijoille ja koko muulle TUL-yhteisölle mahdollisuuden viettää aikaa hyvässä seurassa niin vanhojen kuin uusienkin tuttujen kanssa. Lisäksi Tavoitteena Tulevaisuus -seminaarissa siirrämme sen nimen mukaisesti katseet kohti tulevaisuutta: miten puhuttelemme nuoria entistä paremmin ja millainen on yhteisöllisyyden merkitys nyt ja tulevaisuudessa niin seuratoimijan kuin urheilijankin näkökulmasta?

Seminaarissa kuulemme jälleen asiantuntevia puheenvuoroja, kun lavalle nousevat mediapersoona Sointu Borg, vaikuttaja ja entinen nyrkkeilijä Elina Gustafsson sekä TUL:n vuoden 2023 urheilija ja potkunyrkkeilyn moninkertainen arvokisamitalisti Akseli Saurama. Asiantuntijat johdattavat meidät rohkeuden, yhteisöllisyyden ja oman toimijapolun löytämisen äärelle. Lisäksi seminaarissa järjestetään kevyempää ohjelmaa bingon sekä huippujännittävän urheiluvisan merkeissä. Seminaaripäivän kruunaa huikea kolmen ruokalajin illallinen huippuesiintyjien siivittämänä!

Scandic Grand Central sijaitsee aivan Helsingin päärautatieaseman välittömässä läheisyydessä, joten paikalle on erittäin helppoa saapua julkisia kulkuyhteyksiä hyödyntäen myös päiväkävijänä. Mikäli haluat majoittua Scandic Grand Centralin upeissa, ajattomasti tyylikkäissä huoneissa, voit varata majoituksen kätevästi meidän kauttamme lippujen oston yhteydessä. Lisäksi alennuskoodillamme D000041100 saatte 10% alennuksen varauksestanne, mikäli haluatte majoittua muissa pääkaupunkiseudun Scandic-hotelleissa.

Liput seminaariin ovat nyt myynnissä alkaen 79,95 €. Seminaarilipun hintaan kuuluu myös maittava brunssi hotellin tiloissa. Voit lukea lisää tapahtumapäivästä sekä hankkia omat lippusi nyt tapahtumasivuilta. Tarjoamme myös Seurapäivien osallistujille TUL105 – Juhlagaalan liput alennettuun 25 € hintaan.

Tervetuloa juhlistamaan kanssamme 105-vuotiasta yhteisöämme! Nähdään marraskuussa Helsingissä!

Lisätietoja

Seurapäivät ja Tavoitteena Tulevaisuus -seminaari: Ville Hautakangas (ville.hautakangas@tul.fi)

TUL105 – Juhlagaala: Janne Suur-Hamari (janne.suur-hamari@tul.fi)