Tasa-arvo ja yhdenvertaisuuskoulutus – Kaikkien Seura

02.01.2023

Tervetuloa tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuskoulutukseen! Koulutukseen osallistuminen ei vaadi ennakkotietoa aihealueesta. Koulutuksessa käsitellään seuratoiminnassa esiin nousevia tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusasioita. Koulutuksen aikana pystyt tekemään seurallesi tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman. Itse asiassa me kutsumme tätä mieluusti sparraukseksi. Tavoitteena on käydä sisältöä läpi keskustellen, kuulet esimerkkejä toisista seuroista ja saat konkreettisia vinkkejä omaan ja seurasi toimintaan.

Koulutus koostuu kahdesta lähikoulutuksesta, jotka järjestetään Tampereella (Puistotorni, Hämeenpuisto 28) ti 24.1. ja ti 21.2. klo 17.00 – 19.45. Koulutuksessa kahvitarjoilu sekä pientä purtavaa. Lisäksi koulutuksessa hyödynnetään TUL:n koulutusalustaa, jonka avulla pysyt perehtymään aihealueeseen kotona vielä tarkemmin.

Kouluttaja
Kouluttajana toimii liikunta-alan tasa-arvoasiantuntija Tarja Krum. Hän toimii Finlands Svenska Idrott ry:n, Suomen ruotsinkielisten urheiluseurojen kattojärjestön, kestävän kehityksen johtajana. Krum on työskennellyt ennen nykyistä tehtäväänsä mm. FSI:n tasa-arvovastaavana ja projektipäällikkönä FSI:n ja informaatio- ja kulttuurikeskus Luckanin På samma linje -yhteishankkeessa. På samma linje -hanke pyrki ennaltaehkäisemään syrjintää ja kiusaamista urheilun ja nuorisotoiminnan saralla kouluttamalla johtajia, valmentajia ja ohjaajia tasa-arvon, syrjivien normien ja yhdenvertaisen kohtelun teemoista.

Kenelle?
Urheiluseuratoimijoille, seuran työntekijöille, valmentajille, ohjaajille sekä kaikille, jotka haluavat oppia tai edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta liikunnan ja urheilun kentällä.
Minkäänlaisia ennakkotietoja tai -taitoja ei tarvitse olla.

Voiko seurasta osallistua useampi henkilö?
Kyllä. Ja tämä on myös erittäin suositeltavaa. Samasta seurasta voi osallistua 1-4 henkilöä.

Hinta, lisätiedot ja ilmoittautuminen
Tarjoamme koulutuksen veloituksetta jäsenetuna kaikille TUL:n jäsenseurojen jäsenille ja seurojen työntekijöille. Muille hinta on 85 e / hlö.

Lisätietoa koulutuksesta saat Ari Ruoholahdelta, yhteystiedot löytyvät täältä.

Paikkoja koulutukseen on rajoitettu määrä ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ilmoittaudu tästä.