Ajankohtaista


Liikunnan riemua Vehmaisissa

Hyvän mielen liikuntapäivä järjestettiin lauantaina 14.8. kello 10.00 ja 14.00 välisenä aikana. Tapahtuma oli osa TUL:n ja European Mile -organisaation kansainvälistä yhteistyötä. Suomessa tapahtumat on järjestetty tai tullaan järjestämään Tampereen lisäksi Oulussa, Turussa ja Vantaalla.

Tampereella tehtiin yhteistyötä Vehmaisten Urheilijoiden kanssa, jotka järjestivät tapahtuman yhteistyössä TUL:n kanssa. Hyvän mielen liikuntapäivässä oli mahdollista kokeilla noin kymmenessä pisteessä erilaisia liikunta- ja urheilumuotoja. Tämän lisäksi oli mahdollisuus tehdä hyvää. Kävelemällä tai juoksemalla Vehmaisten Urheilukentän juoksurataa pystyi kartuttamaan hyväntekeväisyyspottia nuorisourheilun tukemiseksi. Jokainen kierros kasvatti lahjoitettavaa summaa. Kerätty summa tullaan lahjoittamaan Vehmaisten Urheilijoiden nuorisourheilun tukemiseen.

Hienosti suunniteltu ja järjestetty tapahtuma koki tapahtumapäivän aamuna pienoisen takaiskun, kun sää oli todella huono. Vettä vihmoi taivaalta erittäin runsaasti ja sääennuste näytti samanlaista säätä koko päivälle. Onneksi vesisade laantui puolen päivän aikaan ja iltapäivän puolella ilma muuttui paremmaksi.

Huono sää vaikutti aamupäivän osallistujamäärään, mutta varsinkin iltapäivällä liikuntapäivään osallistujia oli kentällä erittäin mukavasti. Varsinkin perheet olivat lähteneet viettämään aikaa urheilukentälle ja eri toimintapisteillä nähtiin paljon iloisia ilmeitä. Päivän aikana mm. jumpattiin, kokeiltiin erilaisia urheilulajeja, otettiin aikaa 20 m juoksussa, tasapainoiltiin temppuradalla ja tutustuttiin yhteistyökumppani Willarin tarjontaan. Juoksurataa kierrettiin myös ahkerasti ja kartutettiin samalla hyväntekeväisyyspottia. Kierrettyjä kierroksia kertyikin tapahtuman aikana upeasti lähes 400.

Lämmin kiitos kaikille tapahtuman järjestelyihin osallistuneille sekä erityinen kiitos jokaiselle liikuntapäivään osallistuneelle ja juoksurataa kiertäneelle!

Kuvia tapahtumasta