Ajankohtaista


Lasse Mikkelsson jatkaa TUL:n puheenjohtajana

TUL:n puheenjohtajisto

Suomen Työväen Urheiluliiton liittokokous valitsi lauantaina 18.6.2022 Helsingissä liikuntatieteiden tohtorin Lasse Mikkelssonin jatkamaan puheenjohtajana seuraavan liittokokouskauden 2022–2025. Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Henrik Nyholm (Uusimaa) ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Anu Rajajärvi (Uusimaa).

”Hienoa päästä jatkamaan työtä uudella strategialla sen eteen, että jokaisella on tasa-arvoinen mahdollisuus hyvässä seurassa liikkuen ja urheillen elämänlaatunsa parantamiseen ja toimintakykynsä ylläpitämiseen. Jo edellisen liittokokouskauden aikana saimme monia muutoksia käynnistettyä sekä aikaiseksi. Nyt on aika viedä nämä aloitetut muutokset maaliin ja toimintaa eteenpäin”, puheenjohtaja Mikkelsson kommentoi.

Leena Mankkinen (Tampereen piiri / Ylöjärven Ryhti) toimi kokouksessa puheenjohtajana Aki Räisäsen kanssa.

Tampereen piiriin useita luottamustoimia

TUL:n Tampereen piirin puheenjohtaja Terhi Eriksson (Lempäälän Jyry) valittiin hallituksen jäseneksi liittokokouskaudelle 2022 – 2025. Muut valitut henkilöt hallitukseen: Jaana Määttälä (Satakunta), Pirjo Ailanto (Varsinais-Suomi), Ari Tuurinmäki (Pohjanmaa), Pekka Hahl (Järvi-Suomi), Päivi Saarinen (Kymenlaakso), Petteri Luokkala (Lappi) ja Tuomo Laine (Varsinais-Suomi).

TUL:n valtuustoon valittiin myös useita henkilöitä Tampereen piiristä. Valtuuston ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Satu Järvinen (Viialan Pyry) sekä valtuuston jäseniksi Aira Ikonen (Rantaperkiön Isku), Paula Heinonen (Mäntän Valo) ja Leena Mankkinen (Ylöjärven Ryhti). Koko valtuuston kokoonpanon löydät täältä: www.tul.fi/yhteystiedot/hallitus.

Strategia ja säännöt

Liittokokouksessa hyväksyttiin myös TUL:n uusi strategia vuosille 2022-2025 sekä liiton uudet säännöt. Kokousta johtivat ansiokkaasti kokouksen puheenjohtajat Leena Mankkinen ja Aki Räisänen.