Ajankohtaista


Info OKM:n seuratuen hakemisesta

Oletteko miettineet seurassanne seuratoiminnan kehittämistuen (seuratuen) hakemista? Jos olette, niin TUL tarjoaa tähän apua.

Katso järjestämämme info aiheeseen liittyen uudella koulutusalustallemme tulkoulutttaa.fi. Ensimmäisellä kerralla tulee kirjautua ”alustalle” ja tämän jälkeen pääset katsomaan tämän ja myös muita sisältöjä. Infossa käydään läpi vinkkejä ja ideoita haussa onnistumiseen sekä taklataan mahdollisia haasteita ja sudenkuoppia.

Infon lisäksi on saatavilla myös yksilöllisempää sparrausta. Mikäli olette kiinnostuneita tästä, niin otattehan yhteyttä TUL Tampereen piirin toiminnanjohtajaan Ari Ruoholahteen (kts. yhteystiedot täältä).

Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu urheiluseuroille lasten ja nuorten liikuntaharrastusten lisäämiseen sekä monipuolisen ja organisoidun liikunnan kehittämiseen. Seuratuen tavoitteina mainitaan esimerkiksi drop out -ilmiön ehkäiseminen, matalan kynnyksen harrastustoiminnan tukeminen sekä liikunnallisen elämäntavan omaksuminen seuratoiminnan kautta. (Opetus- ja kulttuuriministeriö)