Ajankohtaista


Tervetuloa koulutukseen, webinaareja tarjolla

Tarjolla on neljä webinaaria: urheilujohtamisen tulevaisuus, menestyvän seuratoiminnan edellytykset, seuraviestinnän tehtävät, tavoitteet ja pelisäännöt sekä someviestinnän abc.

Tervetuloa TUL:n Läntisen alueen webinaareihin! Webinaarit on suunnattu seuratoiminnan parissa toimiville. Tarjoamme nämä webinaarit jäsenetuna veloituksetta TUL:n jäsenseurojen jäsenille ja työntekijöille.

TUL:n koulutuspalvelut ovat uudistuneet täysin. Jatkossa tarjoamme lähi- ja etäkoulutusta, sekä koulutusalustamme kautta mahdollisuuden itseopiskeluun. Tiedotamme näistä kaikista eri vaihtoehdoista lisää myöhemmin.

Nyt tarjolla on webinaareja seuran johtamiseen ja hallintoon sekä viestintään liittyen. Yhteensä neljä webinaaria, joista jokainen kestoltaan 1,5 h. Webinaarit toteutetaan etänä, mutta kuitenkin ns. ”livenä”, eli koulutus on tiettynä ajankohtaja ja koulutuksen aikana voit halutessasi kysyä kouluttajalta itseä askarruttavia kysymyksiä.

Tervetuloa webinaareihin

Urheilujohtamisen tulevaisuus

Tiistaina 22.3. klo 18.00–19.30. Urheilujohtamisen tulevaisuus webinaarissa sukelletaan urheilujohtamisen laajaan kenttään.

Menestyvän seuratoiminnan edellytykset – seuran hallinto ja johtaminen

Tiistaina 29.3. klo 18.00–19.30. Webinaari tarjoaa paremman ymmärryksen menestyksekkäästä seurajohtamisesta, seuran hallinosta ja johtamisesta.

Onnistunut seuraviestintä – Seuran viestinnän tehtävät, tavoitteet ja pelisäännöt

Tiistaina 5.4. klo 18.00–19.30. Webinaarissa pureudutaan viestinnän peruskysymyksiin ja siihen, kuinka seura voi viestiä tehokkaammin ja tarkoituksenmukaisemmin. 

Someviestinnän ABC

Tiistaina 12.4. klo 18.00–19.30. Webinaarissa sukelletaan sosiaalisen median kanavien erityispiirteisiin, viestinnän suunnitteluun ja viestintäkonsepteihin. Webinaari tarjoaa konkreettisia eväitä ja vinkkejä seuran someviestintään.

Lisätietoa:

Ari Ruoholahti, 045 604 8112 tai ari.ruoholahti@tul.fi
Ilpo Laurila, 050 2623 tai ilpo.laurila@tul.fi

Huomio!

Tarjoamme nämä webinaarit TUL:n jäsenseurojen jäsenille jäsenetuna veloituksetta. Muille hinta on 45 € / webinaari.