Uudenmaan piiri

Suur-Helsingin ja Uudenmaan piirit yhdistyivät 1.1.2022 alkaen uudeksi Uudenmaan piiriksi. Yli satavuotisen historian aikana toiminnan ytimeksi on hioutunut seurojen ja piirin urheilijoiden tukeminen, koulutustoiminta, tapahtumien järjestäminen ja monipuolisen ja hinnaltaan kohtuullisen liikunnan sekä leiritystoiminnan tarjoaminen piirin toiminta-alueella. Uudenmaan piirin jäsenseuroja on vajaa 140.

Olemme ylpeästi seurapalveluorganisaatio, jonka toimintaa kuvaavia avainsanoja ovat tasa-arvo, kestävä kehitys, monikulttuurisuus, kasvatuksellisuus, yhteisöllisyys ja hauskuus.

Toiminta-ajatustaan piiri toteuttaa organisoimalla ja koordinoimalla seurojen välistä yhteistoimintaa, tiedottamalla, järjestämällä kilpailuja, koulutusta, palveluja ja tukitoimintoja.

Toimimme koko Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla aina Hangosta Loviisaan ja Hyvinkäältä Helsinkiin. Piirin toimisto sijaitsee TUL:n keskustoimiston yhteydessä Helsingin Pitäjänmäessä, os. Valimotie 10, 5 kerros, 00380 Helsinki. Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista.

Liity Uudenmaan piirin postituslistalle, niin saat ajankohtaiset asiat sähköpostiisi. Lähetämme keskimäärin 1-2 uutiskirjettä kuukaudessa. Voit poistua listalta milloin haluat. Liity postituslistalle.