Lähikoulutukset

Koulutuskokonaisuudet

Haluatko kehittää seuran valmentajien ja ohjaajien osaamista entisestään? Onko tarvetta seuratoiminnan perusteiden kehittämiselle? Verkkokoulutusten lisäksi tarjoamme myös alueellisia tai seurakohtaisia lähikoulutuksia. Koulutustarjontamme kattaa kaiken aina seuratoiminnan perusteista (mm. taloudenhallinto, viestintä- ja markkinointi sekä johtaminen) teemakoulutuksiin asti (mm. hankekoulutus, perheliikuntakoulutus sekä kuntotestauskoulutus). Laadukas valmennus ja ohjaus ovat hyvän seuratoiminnan tärkeimpiä asioita ja siksi meiltä löytyy kattavia valmennuskoulutuksia, jotka voidaan räätälöidä valmennettavien kohderyhmän mukaisesti aina lapsista eläkeläisiin.

Liitostamme löytyy monipuolista koulutusosaamista, mutta koulutuksesta riippuen käytämme myös ulkopuolista osaamista parhaan mahdollisen palvelun tuottamiseen. Listätietoa lähikoulutuksista löydät täältä.

Mikäli herää mitä tahansa kysyttävää koulutuksista, niin voit olla yhteydessä matalalla kynnyksellä joko piirin toiminnanjohtajaan, seurapalvelujohtajaan tai liikuntapäällikköömme.

Ville Hautakangas, Uudenmaan piirin toiminnanjohtaja
0505718637
ville.hautakangas@tul.fi

Ilpo Laurila, Seurapalvelujohtaja
050 2623
ilpo.laurila@tul.fi

Antti Kempas, Liikuntapäällikkö
050 337 5942
antti.kempas@tul.fi