Nyrkkeilyn kansainvälinen GeeBee-turnaus Helsingissä 11.-14.4. – liput nyt myynnissä

22.03.2024

Kaksi nyrkkeilijää ottelemassa. Lisäksi GeeBee-turnauksen logo.

Nyrkkeilyn kansainvälinen GeeBee-turnaus järjestetään huhtikuussa jo 42. kertaa Helsingin Urheilutalolla Kalliossa. Turnaus kokoaa yhteen kansainvälisiä huippunimiä niin Suomesta, Norjasta, Englannista, Walesista, Saksasta, Tsekistä, Australiasta, Walesista, Tanskasta kuin Ruotsistakin. GeeBee-turnauksessa otellaan kokonaiset neljä päivää 11.-14.4.

GeeBee on kasvanut vuosien aikana yhdeksi Euroopan kovatasoisimmista nyrkkeilyturnauksista. Kehässä on esiintynyt suuri määrä olympiamitalisteja, maailmanmestareita ja Euroopan mestareita. Turnaus on järjestetty vuodesta 1982 alkaen, ja se järjestetään suomalaisen raskaansarjan nyrkkeilijän ja Euroopan mestari Gunnar Bärlundin kunniaksi. GeeBee-turnauksella on omat Facebook-sivut sekä Instagram- tili joista löytyy turnauksen aikana reaaliaikaista uutisointia.

Elite Boxing ja GeeBee-turnaus järjestävät yhteistyössä perjantaina 12. huhtikuuta Helsingin Urheilutalolla historiallisen tapahtuman, jossa turnauspäivä huipentuu ammattinyrkkeilyiltaan. Yhteistapahtuma kunnioittaa legendaarisen raskaansarjan nyrkkeilijän Gunnar ”GeeBee” Bärlundin perintöä, joka oli aikanaan ensimmäinen ammattilaiseksi siirtynyt suomalaisnyrkkeilijä. Tapahtumaan on suunnitteilla turnausotteluiden lisäksi peräti 6 ammattinyrkkeilyottelua. Tapahtumassa on A-oikeudet.

Turnauksen liput ovat myynnissä Ticketmasterissa. Urheilu on parasta paikan päällä – tule mukaan nauttimaan tunnelmasta niin olympianyrkkeilyn kuin ammattilaisotteluiden parissa! Liput alkaen 9 € /päivä.