Nuoret toimijat – nyt on toiminnan aika

19.04.2024

Sinisellä taustalla valkoinen teksti Nuoret Toimijat kiertueella touko-kesäkuussa 2024. Lisäksi TUL:n logo ja kuva nuorista hyppäämässä auringonlaskussa.

Nuoret Toimijat on uusi nuorille suunnattu koulutus, jossa perehdytään TUL:n toimintaan, verkostoidutaan, ideoidaan tapahtumia ja mikä ihaninta, saadaan uusia ystäviä. Se avaa myös mahdollisuuden kansainvälisiin seikkailuihin sekä leirien ja tapahtumien järjestämiseen. Jos olet tähän asti jaksanut lukea ja hivenenkin kiinnostaa, niin kannattaa pysyä kuulolla…

TUL:n nuorisovaliokunnan jäsenet, piirien toiminnanjohtajat ja nuorisoaktiivit ovat aloittamassa toukokuussa kesäkuun puoleenväliin saakka kestävät kiertueen, jossa kohdataan seitsemäntoista eri paikkakunnan upeita nuoria. Tavoitteenamme on jakaa ilosanomaa teille, mutta olemme myös kuulemassa ja oppimassa teiltä – mitä meidän tulee tehdä tulevaisuudessa, että just sinä ja sun kaverit, ja ehkäpä joitain uusiakin kavereita innostuisi TUL:n toiminnasta.

Tervetuloa kuulemaan toiminnastamme, ideoimaan uutta ja tapaamaan uusia ihmisiä esimerkiksi pizzan ja virvokkeiden äärellä! Kuulet muun muassa seurayhteistyöstä, kansainvälisestä toiminnasta ja paljon muusta…

Nuoret Toimijat -kiertueen paikkakunnat ja aikataulut julkaistaan huhtikuun aikana. Seuraa siis viestintäämme, ja kuulet ensimmäisenä aikataulusta ja toiminnasta!

Lisätietoja: Jarkko Tenkula / jarkko.tenkula@tul.fi