Jalkapallo


Jalkapallo on TUL:n harrastetuin laji lajikohtaisilla lisensseillä mitattuna. Jalkapallotoimintamme tukee suomalaista jalkapallon kehitystyötä Suomen Palloliiton seurojen kokouksen päätöksillä.

Täydennämme Palloliiton toimintaa mestaruusturnauksilla, cupeilla, harrastejalkapallolla, seurakoulutuksilla ja leireillä. Varsinaisen lajikoulutuksen järjestää palloliitto

TUL:n järjestää tulevalla talvi- ja kesäkaudella junioreiden harrastesarjaa pohjanmaan alueella.

Yhteystiedot:

Jalkapallojaoston puheenjohtaja Jukka Ikäläinen  045 110 9206, jukkai(at)jippii.fi

Jalkapallon ja futsalin lajivastaava Jarkko Tenkula 044 355 5919, jarkko.tenkula(at)tul.fi

Kävelyfutis

Kävelyfutiksen tavoitteena on lisätä hyvinvointia liikunnan avulla. Pelikentillä inspiroiva ja mielekäs tekeminen, osana joukkuetta toimiminen ja yhdessä koetut ainutlaatuiset hetket tukevat tätä tavoitetta liikkumisen terveyshyötyjen lisäksi. Peliporukoissa koetaan yhdessä onnistumisia ja pettymyksiä ja toimitaan asiantuntijoina. Pelaaminen ja joukkueen kanssa yhdessä olo on arvokasta itsessään! Tuemme kävelyfutiksen aloittamisessa ja liittämisessä osaksi organisaation toimintaa.

Starttaa matalan kynnyksen Kävelyfutis omassa seurassa koulutusalustaltamme TULkouluttaa.fi löytyvän verkkokoulutuksen avulla! Kurssilta löydät mm. kävelyfutiksen säännöt sekä ohjevideoita ja vinkkejä toimintaaan. Kurssi antaa valmiuksia toiminnan aloittamiseen esimerkiksi omassa urheiluseurassa. Kurssin materiaalin on tuottanut ja Kävelyfutis-hankkeesta vastaa Kukunori.

Luotuasi tunnukset verkkokoulutusalustalle käytössäsi on koko laaja verkkokoulutustarjontamme.

Ajankohtaista

TUL cup pelataan tällä kaudella yksittäisinä otteluina kevään 2023 aikana.

Välierät:

05.06. Sisu – Ponnistus 7-1 (2-1)
05.07. Loiske – TPV

xx.xx. Finaali Oma Sp Stadion Seinäjoki

Harrasteliigan ilmoittautuminen on parhaillaan Pohjanmaalla käynnissä. Muillakin TUL:n piireillä ja seuroilla on mahdollisuus järjestää harrastesarjoja. Kysy rohkeasti, miten homma toimii (Jakke 044-3555919)

 

Yhteystiedot

Jarkko Tenkula, lajivastaava,
044 355 59 19, jarkko.tenkula(at)tul.fi

Jaoston kokoonpano:
Jukka Ikäläinen pj.
Jan Kaski
Mikko Kosunen