Catch’n serve

Catch’n serve (Kätsy) on Israelista lähtöisin oleva koppipallotyylinen helpotettu versio lentopallosta, joka on suunnattu kaikenikäisille ja tasoisille harrastajille. Kätsy kulki ennen nimellä mamanet, mutta uudistusten ja kätsyn kansainvälisen lajiliiton (International Catch and Serve Ball Sports Federation) perustamisen jälkeen nimi muutettiin catch and serve ball:ksi.

Toimintamme lajissa painottuu matalan kynnyksen turnauksiin ja lajileiriin. Lisäksi tarjoamme ohjaaja- ja tuomarikoulutuksia. Tavoitteenamme on myös käynnistää syksyllä vuonna 2024 catch and serve ball -sarjan, missä pelataan kilpasarjaa sekä harrastesarjaa. Toteutamme lajitoimintaa yhdessä FIMU ry:n, Sporttia Kaikille ry:n, Suomi-Syyria Ystävyysseura Ry: ja seurojen kanssa.

Turnauksista, koulutuksista ja muista toiminnoista tietoa saa catch and serve ball Finlandin Facebook -sivuilta, FIMU ry:n ylläpitämiltä nettisivuilta sekä FIMU ry:n catch and serve ball Facebook-sivuilta.

Nettisivut: https://catchnserve.fi/HOME/
Catch’n serve ball Finland Facebook-sivut: https://www.facebook.com/catchnserveballfinland
FIMU ry:n catch’n serve ball Facebook-sivut: https://www.facebook.com/catchnservefi

Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä tai aloittamaan lajin omassa seurassasi, ole rohkeasti yhteydessä lajipäällikkö Ville Hautakankaaseen.

Yhteystiedot

Ville Hautakangas, lajipäällikkö
ville.hautakangas@tul.fi
050 571 8637

Jaoston kokoonpano:

Anu Rajajärvi (anu.rajajarvi@gmail.com)
Riitta Kima (riitta.kima@kolumbus.fi)
Jana Karjalainen (jana.karjalainen@gmail.com)
Marina Robush (marina.robush@sporttiakaikille.fi)