Tapahtumaviikonloppu


Tapahtumaviikonloppu 14.–16.6.2019 on juhlavuoden kohokohta, joka kokoaa pääkaupunkiseudulle tuhansia TUL:n ystäviä. Osallistujille suunnatulta sivultamme löydät hyödyllistä tietoa majoituksesta, ruokailuista ja Helsingissä liikkumisesta. Haemme myös vapaaehtoisia auttamaan tapahtumien toteuttamisessa.

Perjantaina 14.6. TUL100 Teatterigaala avaa voimistelun ja tanssin täyteisen tapahtumaviikonlopun. Teatterigaala järjestetään Helsingin Kaupunginteatterilla.

Lauantain 15.6. pääjuhlanäytös Joukkojen juhla on kunnianosoitus 100-vuotiaalle TUL:lle. Liikunnan ystäville tarjotaan ammattilaisten suunnittelema katsaus liiton, suomalaisen liikuntakulttuurin sekä urheiluseurojen historiaan.

Tapahtumaviikonlopun aikana TUL-seurojen lajit saavat myös laajasti näkyvyyttä alkaen jo torstaista 13.6. Lajitapahtumissa on turnauksia, näytöksiä, lajikokeiluja ja paljon muuta ohjelmaa kaikenikäisille. Sunnuntaina 16.6. Töölön kisahallissa järjestetään International Show Competition, joka on eri voimistelu- ja tanssilajeista koostuva kansainvälinen juhlakilpailu.

Viikonlopun päättää sunnuntaina 16.6. TUL:n 30. liittokokous.