Kansainvälinen toiminta vahvistaa – Tartumaa Spordiliit

15.03.2022

Savolaisilla ja tämän myötä varkautelaisilla on ollut yli 30 vuotta hyvin vilkasta ja seuratoimintoja tukevaa kansainvälistä yhteistyötä virolaisten kanssa. Tärkein toiminnallinen yhteistyökumppani Virossa on ollut Tarton maakunnassa toimiva Eestimaa Spordiliit Jõudin alainen Tartumaa Spordiliit.

Tartumaa Spordiliitin 90-vuotisjuhlan kunniaksi tartolaiset julkaisevat kesäkuussa historiakirjan, jossa tulee olemaan runsaasti tekstiä ja kuvia suomalaisten kanssa toteutusta yhteistyöstä. Tämän osuuden on pyyntöön pohjautuen tuottanut yhteistyön moottorina toiminut Varkauden Urheiluseurat ry:n puheenjohtaja Hannu Kiminkinen. 

Tartossa tekstit on käännetty Viroksi ja valtaosa, toivottavasti kaikki niistä julkaistaan kuvineen 9.6.2022 ilmestyvässä yhteistyökumppanimme maakunnallisen urheiluliiton Tartumaa Spordiliit organisaation 90-vuotisjuhlakirjassa.

Alla olevaa linkkiä klikkaamalla avautuu Varkaudessa tuotettu yli 30 sivua sisältävä julkaisu, johon on sijoitettu kaikki yhteistyöstä kirjoitetut tekstit ja kuvat Suomeksi sekä myös Viroksi.

Avaa julkaisun verkkoversio tästä.

Painetun julkaisun tilaus ja lisätietoja:
Varkauden Urheiluseurat ry
Hannu Kiminkinen
+358 500 279 926
hannu.kiminkinen@co.inet.fi