Oulussa juhlittiin TUL:n päivänä palkittuja – onnea vielä Erja Ukkola, Osmo Hekkala ja Anne Karvinen-Poutanen

18.03.2021

Palkintojen saajat

TUL:n Oulun piiri juhlisti Valmennus elämäntyönä -palkinnon saanutta Erja Ukkolaa, TUL Maljan saanutta Osmo Hekkalaa ja Vuoden valmentaja -palkinnon saanutta Anne Karvinen-Poutasta. Tapahtuma järjestettiin palkinnon saaneiden ja piirin puheenjohtajan Leena Immosen ja piirin toiminnanjohtaja Joni Vallan kesken.

Valmennus elämäntyönä -palkinto jaetaan henkilölle, joka on omistanut elämänsä valmennukselle. Palkinnon saanut Erja Ukkola on valmentanut Kellon Työväen Urheilijoissa 37 vuotta ja kasvattanut ja kouluttanut lukemattoman määrän upeita valmentajia ja ohjaajia. Ukkola on arvostettu seuratoimija yli seura rajojen ja on pitkälti hänen ansioitaan, että seurassa voidaan tarjota laadukasta ohjausta kaikille.

TUL:n malja jaetaan henkilölle, joka on tehnyt poikkeuksellisen mittavan uran TUL:n toiminnassa. TUL maljalla palkittu Osmo Hekkala tunnetaan komeasta painiurasta, johon mahtuu kansainvälistä menestystä sekä lukuisia TUL:n painimestaruuksia. Hän on toiminut vuosien varrella myös muun muassa TUL:n varapuheenjohtajana, puheenjohtajana TUL:n Oulun piirissä ja TUL:n Painin Tuki ry:n puheenjohtajana.

Vuoden valmentaja -palkinto jaetaan menestyneelle valmentajalle, joka on auttanut suojattejaan eteenpäin. Valmentajat ovat usein niitä näkymättömiä hahmoja urheilijan menestyksen takana. Vuoden valmentajaksi palkittu Anne Karvinen-Poutanen on pitkänlinjan yleisurheiluvalmentaja sekä Kuivasjärven Auran rahastonhoitaja ja valmentaja. Hänen kilparyhmässään urheilee noin 17–18-vuotiaita tyttöjä, joiden päälajeja ovat aitajuoksu, pikajuoksu ja kolmiloikka. Valmennettavat ovat ikäluokkansa parhaita urheilijoita Suomessa. Valmennettavien saavuttamien SM-mitalien määrä on jo yli 50. Karvinen-Poutanen on tehnyt mahtavaa työtä Kuivasjärven Auran ja sen urheilijoiden eteen.

Palkintojen ja kunniakirjojen jaon ohessa muisteltiin omia TUL alkuaikoja, matkaa tähän hetkeen ja pohdittiin tulevaa. Palkinnon saaneet ovat tehneet mittaamattoman arvokasta työtä erityisesti lasten ja nuorten parissa. 

Kiitos kahvitustilaisuuden järjestäneelle Kuivasjärven Auralle ja Seija Karviselle.

TUL Oulun piiri kiittää ja onnittelee palkinnon saaneita!