Rantaperkiön Isku yhteistyössä Tampereen ammattikorkeakoulun kanssa

30.07.2020

TAMK:n opiskelijat Lumi Vainio, Santeri Hietala ja Ville Varjoranta ovat tehneet Rantaperkiön Iskun kanssa yhteistyötä Learning Lab – kesäprojektin parissa heinäkuussa 2020. Projektin tavoitteena on ollut päivittää Iskun sosiaalisen median ulkoasua modernimmaksi ja yhtenäisemmäksi. Samalla opiskelijat ovat analysoineet koko seuran sosiaalisen median nykytilannetta erilaisin työkaluin, sekä tarjonneet uusia ideoita seuran työntekijöille ja vapaaehtoisille seuran markkinointiin.

– Tällainen ideointi, joka tulee seuran ulkopuolelta, on erittäin tervetullutta. Aina ei itse huomaa mikä omassa markkinoinnissa on hyvää ja missä on kehitettävää, kommentoi Ritva Lyytinen, voimistelujaoston sihteeri.

— Teimme myös Iskulle loppukesän markkinointikampanjan liittyen syyskauden aloitukseen. Koko heinäkuun valmistelimme Microsoft Teams-yhteydellä saamiemme toiveiden mukaisesti sosiaalisen median suunnitelmaa sekä infopakettia tulevaisuuden varalle. Isku antoi meille supervapaat kädet ja viesti kanssamme projektin edetessä aktiivisesti, mikä on mahdollistanut laajan oppimisen ja varmasti hyvän työn jäljen. On ollut mukavaa ja virkistävää toimia Iskun kanssa tänä kesänä, kertoo Lumi. Lumi opiskelee TAMK:ssa ensimmäistä vuotta sähkö- ja automaatiotekniikkaa, Santeri on piakkoin valmistuva digitaalinen markkinoija, ja Ville opiskelee nyt kolmatta vuotta International Business-linjalla. Ville on aktiivinen myös liikunnan ja urheilun saralla, ja hänellä on oma personal trainer -yrityksensä.

– Toivotamme opiskelijoille hyvää jatkoa opinnoissa, ja teemme heidän kanssaan mielellämme yhteistyötä myös tulevaisuudessa, Ritva Lyytinen toteaa.