Toivotaan, toivotaan

15.05.2020

Kemin kaupungin liikuntapalvelut myöntää vuosittain urheiljastipendit SM-tason kilpailuissa menestyneille kemiläisille urheilijoille kemiläisten urheiluseurojen hakemuksesta ehtojen täyttyessä. Poikkeusta ei tehty tänäkään vuonna, mutta koronan takia stipendirahat jaettiin “etänä” seurojen kautta.

TUL:n urheilijoita oli kiitettävästi stipendien saajien joukossa. Nyrkkeilyä edusti Kemin Innon Lasse Kourula (SM 3.) Kemin Työväen Uimareista palkittiin Ronny Brännkarr (SM 1.) ja Toni Lipponen (SM 2.). Yleisurheilun palkitut ovat Veitsiluodon Kisaveikkojen juoksijat Veera Pudas (SM 2. 60m halli), Ida Ravaska (SM 3. 400m) sekä naisten kaksi viestijoukkuetta (SM 3. 4x100m ja 4x 400m)

Onnittelut palkituille!  Toivotaan, että pääsemme palaamaan mahdollisimman pian “uuteen normaaliin” (jää nähtäväksi, mitä se sitten tarkoittaa käytännössä), jotta kaikenikäiset ja kokoiset liikkujat pääsevät toteuttamaan itseään ja tavoitteitaan. Toivotaan myös, että Kemissä pidettävät yleisurheilun SM-kisat (N/M 19-22) VKV:n järjestäminä pystyttäisiin pitämään Sauvosaaren uudella yleisurheilukentällä.

Liikunnallisin terveisin,

TUL:n Lapin piirin toiminnanjohtaja

Pirkko Pehkonen